Header Ads


Profesyonel rötuş yapmak artık çok kolay

Profesyonel rötuş yapmak artık photoshop kullanlar için çok kolay,Portraiture Imagenomic ile kendi fotoğraflarınızı çok rahat rötuşlayabilirsiniz.

Portraiture Imagenomic  ,bir Photoshop Lightroom ve Cs serisi için  seçici maskeleme ve portre rötuşlama mükemmelliğine ulaşmanıza yardımcı olmak için pixelden pixele onarmak için sıkıcılığı ve zaman kaybetmeyi ortadan kaldıracak eklentidir. Cilt dokusu, saç,kaş, kirpik vb  diğer önemli portre ayrıntılarını korurken yüzde oluşmuş kusurları akıllıca düzgünleştirir ve kaldırır



Portraiture Imagenomic güçlü özellikleri maskeleme aracıyla,  görüntüdeki cilt tonu alanlarını seçerek düzgünleştirilmesini sağlar . Portraiture, maskeleme aracını gerçekten benzersiz kılan, built-in Auto-Maske özelliğidir. Bu, hızlı bir şekilde sizin tercihlernizi isterseniz elle eşsiz bir hassasiyet ve verimlilik sağlamasıdır.Optimum sonuçlar sağlamak için ince ayar yapabilirsiniz.Görüntünün otomatik cilt tonu aralığını keşfetmenize yardımcı olur.

Daha hassas denetim için, farklı detay boyutları için düzgünleştirme derecesini belirtmek,netlik, yumuşaklık, sıcaklık, parlaklık ve kontrast ayarı yapabilirsiniz.

Portraiture Imagenomic tüm eklentileri gibi, özel gereksinimleri ve fotoğraf portföyü için hazırlanmış özel bir hazır eklentidir.

Peki şimdi diyeceksiniz ki, bu eklentiyi nasıl kullanacağım eklentinin orjinali çok pahalı ama tanıtım amaçlı olarak 15 günlük bir deneme sürümü vermekte, 15 günlüğüne bu şekilde fotoğraflarınızı rötuşlayabilirsiniz.


Yapmanız gereken, dosyayı indirdikten sonra PortraiturePluginSetup1008 dosyasını çalıştırmak ve yüklemek,yükleme sırasında sizden host isteyecek sekmeye tıklarsanız yüklü olan photoshop ve element veya lightrom arık hangisi varsa ve hangisini kullanmak istiyorsanız onu seçeceksiniz ben photoshop cs4 kullandığım için onu seçtim,daha sonra konumu belirleyeceksiniz o konumda genelde C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4\Plug-ins\Filters olarak ayarlarsanız photoshopunuzu açtığınızda filter bölümünde  Imagenomic diye bir sekme görürsünüz. işte hepsi bu kadar 15 gün boyunca yada daha uzun bir süre fotoğraflarınızı kendiniz rötuşlayabileceksiniz. Ayarları kendi yapmakta,ama başta dediğimiz gibi sizde kendinize göre ince ayarlar kullanabilirsiniz.
Rotuş yapmak bu programla çok kolay,On saniye içinde kendim hazırladım bu kadar kolay...
 
Photoshop ile Rütuş İşlemi eski yöntemle ise aşağıdaki şekilde yapılıyordu.
Bu video dersimizde fotoğraflarımızı Photoshop ile nasıl rütuşlayacağımızı öğreneceğiz. 

2 yorum:

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.