Header Ads


ZANOX HAKKINDA BİLGİLER ÖDEMELER NASIL YAPILIR.



Hemen ücretsiz kayıt olun ve kazanmaya başlayın!



Türkiye Ofisinden Yayıncı Ödemeleri

Şimdiye kadar yayıncı ödemeleri Almanya Merkez ofisimizden yapılıyordu. İstanbul ofisimizin açılması ile birlikte bundan sonra tüm yayıncı ödemeleri İstanbul ofisimizden hızlı bir şekilde yapılacaktır. Daha önce uluslararası para transferlerinden dolayı bankaların uyguladığı kesintiler ödemelerin Türkiye’den yapılması ile ortadan kalkacak ve ödemeler aynı gün hesaplara geçecektir. Bunun için yayıncı hesabınızın Türkiye’ye kayıtlı olduğundan, vergi ve banka bilgilerinizin eksiksiz olarak girdiğinizden emin olunuz.


Bireysel Yayıncı Ödemeleri

Bireysel yayıncılarımızın (fatura kesemeyen)  ödemelerini  Gider Pusulası ile yapabilmek için gerekli alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Nisan 2012 itibarıyla zanox Türkiye ofisine bağlı olan bireysel yayıncılarımıza Gider Pusulası ile ödeme yapmaya başladık. Ödemeleri sorunsuz şekilde almak için yayıncılarımızın T.C. kimlik numaralarını zanox profillerinde eksiksiz olarak girmeleri gerekmektedir. Şirket olarak faliyet gösteren yayıncılarımız, fatura karşılığı ödemelerini almaya devam edeceklerdir.


Minimum Ödeme Limiti

Bir diğer güzel haberimiz ise minimum ödeme limiti ile ilgili. Bildiğiniz gibi şimdiye kadar Türkiye’de minimum ödeme limiti 100€ idi. Bu konuda  özellikle bireysel yayıncılardan aldığımız yorumları değerlendirerek bu limiti 40€’a indirdiğimizi müjdelemek istiyoruz. zanox hesaplarındaki onaylanmış alacak tutarı 40€’yu bulan yayıncılarımız zanox hesaplarından ödeme talebinde bulunarak ödemelerini hızlı bir şekilde alabileceklerdir

Reklam Programları

zanox’un Türkiye ofisinin açılışı ile birlikte hem reklamverenler hem de yayıncılar açısından memnuniyet verici bir ilgi ile karşılaştığımızı paylaşmak istiyoruz. Bu çerçevede siz değerli yayıncılarımıza daha fazla reklam programı sağlamanın yanında kaliteden ve yüksek gelirden ödün vermeden programları yayına hazırlamaya çalışıyoruz. Bu şekilde her hafta mutlaka birkaç yeni reklam programını yayına alıyoruz. Şu an itibariyle 50’den fazla reklam programının yayında olduğunu sevinerek bildirmek isteriz. 

Sorularınız için aşağıdaki linkten Wiki sayfamızı ziyaret edebilir veya Yayıncı Yöneticiniz Nusret Tumay'a ulaşmak için service.tr@zanox.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Yayıncılar için Soru ve Cevaplar : http://wiki.zanox.com/en/FAQ_Turkey

Amacımız hem reklamverenlerimizi hem de siz değerli yayıncılarımızı memnun etmek olduğunu belirterek hepinize bol kazançlar diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

zanox Türkiye Ekibi






İletişim


E-Mail

Website

Blog

Twitter

zanox Reklam Hizmetleri Ltd. Şti.
İhsan Aksoy Sok. Eva Apt. No.7 D.3 Etiler, İstanbul
Beşiktaş V.D. 996 036 3746

Yürütme Kurulu:
Philipp Justus (CEO)
Daniel Keller (CTO)
Christian Kleinsorge (CSO)
Joachim Piroth (CFO)

Denetim Kurulu Başkanı: Ralph Büchi




Hemen ücretsiz kayıt olun ve kazanmaya başlayın!


2 yorum:

  1. güzel bilgi paylaşımı tşkler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için bende teşekkür ederim.

      Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle...

      Sil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.