Header Ads


ANGRY BIRDS OYNAMAK HİÇ BU KADAR KEYİFLİ OLMAMIŞTI.

  Angry Birds oyununu çok fazla sevmedim ve sevemedim,ama cheetos'un reklamından sonra keşke bu tür oyunları gerçeğe dönüştürebilecek mekanlar ya da festivaller olsa da katılsak katıla katıla eğlensek ve gülsek.


Cheetos bana göre son dönemin en yaratıcı reklamlarından birini yapmış ve internet ortamına sunmuş özellikle isim ve slogan seçimi çok güzel olmuş. Özellikle iphone ile ünlenen daha sonra android işletim sistemi olan telefonlarda da oynanabilen Angry Birds oyunu kendini facebook'a da entegre edince bu oyunu duyupta oynayaman kalmamıştı. Bunun farkına varan cheetos ekibi yaratıcı bir düşünce ile bunu reklam malzemesi yapmış ve 1. İstanbul KuşAtması olarak gerçeğe uyarlamış. Çok keyifli bir reklam film olmuş,özellikle boğazı geçemeyip gemiye çarpma sahnesi ve ıskalayıp caddenin ortasına düşme sahnesi olayı çok daha gerçekç, yapmış.

Kesinlikle izleyip izleyip keyif aldığım nadir reklam filmlerinden bir tanesi oldu cheetos 1. İstanbul KuşAtması.

Aynı zamanda kendi sitesine de Angry Birds oyununu taşıyan Cheetos bu sayede cheetos severleride Angry Birds oyunu ile çeşitli ödüller kazandırma yoluna gitmiş.Detaylı bilgi için Tıklayın
İzleyin kararı siz verin...Videoyu izlemek için Tıklayın

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.