Header Ads


CANVAS TABLOLARDA BÜYÜK İNDİRİM



İndirim Canvas tablolarda Fotomoz.com ile Temmuz ayı boyunca sürecek olan bir kampanya ile "Unutulmaz anılarınızı canvas tablo ile hediye edin,Hem de XXL fotoğraf boyutunda!" bu sloganlarınıda müşterileri için daha hesaplı bir noktaya getirmiş. Kupon kampanyası ile temmuz ayı boyunca sınırsız bir şekilde fotomoz.com'dan %40 oranında indirim sağlaycak kodu sizlerle payalşıyorum.FTMZ40 olarak verilen bu sınırsız kullanımı olan kodu anılarınızı canvas tablonun güzelliğinde ve orjinalliğinde görmek istediğinizde alışverişin sonunda indirim kodu bölümden kullanabilirsiniz.

Fotoğrafları Canvas Tablolara aktaran Fotomoz.com'un ,sloganları"Unutulmaz anılarınızı hediye edin,Hem de XXL fotoğraf boyutunda!". Canvas tablolara anılarınızı yerleştirip en güzel zamanlarınızı fotoğraf makinenizden, bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan alıp eviniz en başa köşesine veya ofisinizin dekorasyonunda kullanarak o mutlu ve güzel anıları başkaları ile paylaşmanın mutluluğu için güzel bir sloganla yola koyulmuş.  





Fotomoz.com ile hazırlanan Canvas Tabloların diğer tablolardan farkı,2 veya 4 cm kalınlığında  4 cm genişliğinde çerçeveye gerilerek hazırlanmaktadır.Bu özelliğinden dolayıdır ki(Kanvas) Canvas Tabloları diğer klasik tablolardan ayıran büyük bir özelliğin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.Çıkan bu özellik ise; tablosu hazırlanan resim, 2 veya 4 cm kalınlığındaki çerçevenin kenarlarını da kaplayarak, tablonun her kenardan bakıldığında tablo desenini görmek mümkündür.Ayrıca duvardan 2 veya 4 cm ileride durması ise ayrı bir hava katmaktadır. 

Fotoğraflarınız tablo olarak duvarlarınızı süslesin. Harika bir hediye! fotomoz.com üstelik FTMZ40 kodu ile %40 indirim.

Fotomoz.com anıların nasıl daha da değerleneceği konusunda güzel bir iş fikri ile gelişen baskı teknolojisinide kullanarak internet tabanlı baskı alternatiflerinden başarılı bir site. Fotomoz.com güncel arayüzü ile ister bilgisayarınıza aktardığınız bir resmi isterseniz kendi veri bankasında bulunan 12 milyon grafik içinden seçebileceğiniz fotoğrafları canvas tablolara aktarark dekerasyonlarda vazgeçilmez tablo elemanını çok daha çeşitli ve ilginç  hale getiriyor.
Fotomoz.com'da olmazsa olmaz olan internette güvenli alışveriş için gerekli SSL korumayı sunarak:
"Tüm kişisel bilgileriniz Secure Socket Layer (SSL) koruması ile şifrelenmektedir. Kişisel bilgileriniz asla 3. şahıslarla paylaşılmamaktadır. Sizlere güvenli alışveriş garantisi veriyorlar."
Fotomoz.com ayrıca verdikleri hizmeti şu şekilde özetlemişler:
  • 1. sınıf galeri kalitesinde tablolar
  • Kişisel zevkinize uygun tasarım imkanları
  • En iyi fiyat ve kalite güvencesi
  • Mükemmel renk parlaklığı
  • 2 gün içerisinde sevkiyat
Fotoğraflarınız tablo olarak duvarlarınızı süslesin. Harika bir hediye! fotomoz.com üstelik FTMZ40 kodu ile %40 indirim sınırıszı kullanım temmuz ayı boyunca.
 Bu bir Zanox Satış Ortaklığı Reklamıdır.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız muazzam bilgileriniz çok faydalı. Packard bell servisi olarak teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.