Header Ads


YALAN VALLAHİDE BİLLAHİDE TİLLAHİDE YALAN...

Ne ilginçtir ki, birisine laf atarken yada kızarken kendi yaptıklarınıza ve söylediklerinize ters hareket edeceksiniz. Gerçekleri çarpıtacaksınız ki size inananları bir kere daha kandıracaksınız. Bugün ki haberlerde güzel ülkemin yine birçok güzel şehrinde çatışma vardı ve kendi ülkemizi silahlarla, havanlarla,tanklarla ağlattık. 


Kendi ülkemizde savaşımız bitmedi, bitiremediler ama inatla başkalarının ülkelerine laf atmaktan geri durmuyoruz. Kendi ülkende, şehirlerine yabancı vatandaşların var, İstanbuldan, İzmirden, Ankaradan farklı görünüyor ve algılanıyor, Hakkari, Diyarbakır, Şırnak bunların hepsi bu memleketin güzel şehirleri ama birbirlerine o kadar farklı görünüyor ki, yaşamayan bilmez aynı olduklarını, yaşatmak istemeyen ise farklılaştırır bu şehirleri ve insanları, kendi ülkende korkundan dolayı gidemediğin şehirlerin var ve sen bunu duyunca çıldırıyorsun, yalan diyorsun, bu korkular yüzünden 25 bin ataması verildiği halde atamalarını yaptırmayan üniversite mezunların var. Bu korkular yüzünden aşiret ağalarına, şeyhlere, melelere, pkk lılara, komutanlara inanan yüz binlerce insan var ve bu insanlardan nemalanan yüzlerce asalak var. Kendini ağa, hoca, şıh, şeyh, başkan, komutan diye tanıtan.

Biliyorum istediğim kadar yazayım siz nemalananlar umarsızca yaptığınız soyguna, dalavereye, ihanete devam edeceksiniz ve istediğim kadar haykırayım siz güzel insanlar saman alevi gibi ufacık bir kıvılcımla soyulduğunuzu, kandırılıdığınızı, ihanete uğratıldığınızı unutacak birbirinize gireceksiniz.


Acelemiz yok nasıl olsa bir gün bizlerde evrimleşir ve kazanmanın sadece maddiyatla olmadığını öğreniriz.

Çok pis ölesim var, failim meçhul olarak...
DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ, KALDIRMAK GEREK
YOKSA...
DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜK, DOSTUN KALMAZ...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.