Header Ads


SÜPER LİG RADYODA YOK...

Türkiye Futbol federasyonu maç yayınlarını radyodan yayınlanması için ihale bedeli olarak 2,5 milyon dolar istemiş haliyle de radyolar bu işe yanaşmamışlar, pazar payanın düşüklüğü, haliyle reklam gelirlerini etkiliyor ve bu kadar para vermenin bir anlamı yok demişler, iyi de demişler fakat bir komplo teorisi daha yaratmak gerekirse bu haberle birlikte, şöyle yaratılabilir:
Tablet pc'ler ve akıllı telefonlar sayesinde aylık 20 liraya abonelik alınabiliyor veya maç başına değişen fiyatlarla da digitürk'ü izlemek mümkün, böyle bir teknoloji olduğu içinde ve digiturk bu teknolojiye baya bir para bağladığından dolayı radyo yayınlarını bir şekilde elemeliydi. Bu şekilde tablet pc veya akıllı telefonlarla maç izlenebileceğini de reklamlarıyla anlattığı için belli bir süre sonra insanlar yavaş yavaş bu aletlere dönüp, digiturk play denilen mobil digiturk yayınlarını satın alıp seyredecekler. Tablet fiyatları oldukça düştü, geriye bir sorun kalıyor o da internet kotası ve ücretleri büyük ihtimal onu da bu paketi alana sınırsız kampanayası yaparlar ve yeni bir sektör nasıl büyürün cevabı da ortaya çıkar...
Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın:Maç için 2,5 milyon doları hangi radyo ödeyebilir...
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

1 yorum:

  1. yılların geleneği radyodan maç yayınını sabote eden tff, ligtv-digiturk vs. sorumlulara yuh olsun.

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.