Header Ads


HIRSINA YENİK DÜŞEN İKTİDARLAR...



Eskiden bazı zamanlar vardı, cümleleri oluşturacak kelimeler bulamadığım. 

Şimdi ise birçok zaman cümleleri oluşturacak kelimeler bulamıyorum. 

Yapılan yanlışları gördükçe, sanki kelimelerde utançlarından yerin dibine girmiş de hiç çıkmayacakmış gibi işbirliği yapmıyorlar cümle oluşturmak için. 


Dünya tarihi boyunca insanlık kendisine her türlü yanlış reva görmüştür. Bu yanlışlardan ders almayı ise çok ama çok azı başarmıştır, sonra tekrar bu yanlışları iktidar ve güç hırsına sahipler tekrar tekrar kullanmışlar. Çünkü onların genlerine bu iktidarda olmak, güç sahibi olmak geçmemiştir. Onlar tam tersine kendilerini hep ezilmiş hissetmiş, hor görülmüş zannetmiştir. Hırsları işte buradan gelmektedir amaçları kimseye hizmet etmek değildir, çünkü gözleri maalesef hırstan görmüyordur verdikleri zararları ve yarar olduğuna inandırmaktadır.



İşkence sadece gizli kapıların ardında dört duvar içinde veya ıssız yerlerde yapılmaz. Her gün bilinçli bir şekilde biz insanlar birbirimize işkence yapmaktayız adına insanca yaşamak diyerek. Biz insanca yaşamak isterken, başkalarının haklarını insanca yok etmeyi başarıyoruz.Çalışma hayatımızda, okul hayatımızda veya günlük hayatımızda o kadar çok hırslarımıza yenik düşüyoruz ki işkencenin en büyüğünü kendimize yaptığımızı göremiyoruz.

Evet vatana millete hayırlı olsun. Yıllardır Fetö'nün ve Fetö gibilerin ne mal olduğunu dini insanları kandırmak ve kendi iktidarlarını kuvvetlendirmek için kullananlara karşı dururken Allahsız, kitapsız din düşmanı olmuştuk şimdi de hayır dediğimiz için onlarla yan yana olmak ile suçlanıyoruz. Yahu anlamıyor musunuz? Ben faniyim diyorsun o zaman senden sonra geleceğin seni ve partini kandırmadığını nereden bileceksin bir kişiye bu kadar yetki verilmesinin mantığı yok. Bu verdiği beyanattan sonra anlaşılan evet çıkarsa hepimizi zor günler bekliyor bu basın açıklamasından sonra kimse bana bu düşünceyi savunmasın



Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.