Header Ads


HAMİLELİK VE DOĞUM ANLARINIZ KAYIT ALTINDA...

O güzel haberi alalı 6 ay oldu artık karnınızın belirginleşti, içinizdeki bebeğiniz size kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı ve bir kaç ay sonra o güzel yüzü ile yüz yüzesiniz. Çektiğiniz bütün sancılar, ağrılar hiç olmamışcasına onun ufacık bedeniyle kavuştuğunuz anda yok oldular.Baba ve yakın akraba, eş dost hepsi sevinç dolular, uzun bekleyiş bitti yerini Hoş geldin bebek aldı. İşte bu anları  o kadar güzel yakalayıp paylaşan bir fotoğraf sitesi var. Hamilelik süresince anne adaylarını ve ailesinin mutlu karelerini yakalıyor ve anıları güzel albümlerde sunuyor.



Ayrıca bebeklerin ilk su altı deneyimini Aquababies Istanbul'un uzman ekip yardımıyla mutlu kareler halinde yakalıyor.  www.gozdekumru.com anne adaylarının ve annelerin güzel anlarını güzel bir hizmet ile sizlere sunuyor. Değişik ve özgün bir hamilelik ve annelik anılarınız olsun isterseniz güzel bir hizmet sunuyorlar. Detaylar için   www.gozdekumru.com adresini ziyaret edebilirsiniz. O güzel anlara sizde ortak olabilirsiniz.





Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.