Header Ads


Recep Tayyip Erdoğan"Dürüst ol, yalan konuşma,doğru konuş"

Sizlere bir soru: Recep Tayyip Erdoğan 1954 doğumlu ise Tek Partili dönemde 1946 yılında sona ermiş 1950 yılında da Demokrat Parti tek başına iktidar olarak 10 yıl boyunca iktidarda kalmışsa Recep Tayyip Erdoğan kaç yaşında okula gitmeye başlamıştır? 


Recep Tayyip Erdoğan güzel ülkemin 2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde SEÇİM İSTATİSTİKLERİne göre TOPLAM SEÇMEN 55.701.719 KULLANILAN OY 41.284.822%73,72 bu rakamlara göre 21.000.871 kişinin seçmesi ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olmuştur. 
Recep Tayyip Erdoğan"Dürüst ol, yalan konuşma,doğru konuş"



Burada ilk olarak seçime katılamayan 14 milyondan fazla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına şu soru sorulmalı Neredeydiniz ve Oy kullanamayacak kadar önemli olan işiniz neydi? 

Beni milletim seçti cümlesinin doğruluk payı var mıdır?

 Recep Tayyip Erdoğan her defasında beni milletim seçti der ama işin garibi onu seçen 21 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. 34 milyondan fazla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı onu seçmedi ama ülkemizde ve Dünyanın genelinde olan seçim sorunları ve hataları sayesinde Cumhurbaşkanı olmuştur. Başka biri kazansa o kazanan da böyle sorunlu bir seçimde beni millet seçti derse o da aynı yanılgıya düşer o yüzden bu konu üzerinden daha fazla yüklenmeye gerek yok. Umarım seçim sistemi bir an önce hem ülkemizde hem de dünyanın genelinde değişir.

Recep Tayyip Erdoğan"Dürüst ol, yalan konuşma,doğru konuş"

 7 Haziran tarihi ilginç olmaya başladı Adalet ve Kalkınma Partisinin uzun aradan sonra tek başına iktidar olamadığı bir seçim gerçekleşti iki yıl sonra ise Recep Tayyip Erdoğan Külliye'de muhtarlar verdiği iftar yemeğinde çok ilginç bir cümle kurdu."Ben 75 öğrencili sınıflarda okuduğum zaman o zaman tek partili dönemdi. Yani CHP’nin iktidarda olduğu dönemlerdi." Cumhuriyet Halk Partisini kötülemek için kendi yaşını unuttu. 


https://www.cnnturk.com/turkiye/cumhurbaskani-erdogan-muhtarlarla-iftar-programinda-konusuyor

Recep Tayyip Erdoğan,resmi olarak 1954 doğumludur. Tek partili dönem ise 1946 yılında bitmiş 1950 yılında da Demokrat Parti tek başına iktidara gelmiştir. 1960 darbesi sonucunda da Adalet Partisi olarak devam etmiştir. 1961-1963 yılları arasında ise Cumhuriyet Halk Partisi ile koalisyonda görev almıştır.1963-1965 arası yine koalisyon devam ediyor. 1965 yılından 1971 yılına kadar ise Adalet Partisi Süleyman Demirel ile birlikte tek başına iktidar olmuştur. Bu açıklamalardan sonra Recep Tayyip Erdoğan 17 yaşına gelmiş oluyor ve 75 kişilik sınıflarda okumasının tek sorumlusu CHP değil kendisinin sürekli olarak miras aldığını söylediği ve partisinin Adalet kısmını da kullandığı Adalet Partisine ait olduğu ortaya çıkıyor. 

 Şimdi soru şu 1954 doğumlu bir kişi tek partili dönemde ilkokula,orta okula ve liseye gittiğinde kaç yaşında olabilir?


Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.