Header Ads


Bay Kemal Bu Sefer Çok Farklı Konuştu.

Ben Bay Kemal, Sizinle bu sefer farklı bir dille konuşacağım. Sizin anlayacağınız dilden konuşacağım. 
Eyyy 20 yıldır bu adamı ve bu adam gibileri inatla başımıza musallat eden 27 milyon Seçmen! Sizinle inancınız kimseye zarar vermediği sürece Allah'la sizin aranızda dedik anlatamadık ama bu adam sizi her türlü kandırdı Allahı dini inandığınız ne varsa suistimal etti. Allah'la kul arasına girdi bir yüzükle geldim dedi günde 18 milyon liramızı Allah için değil kul için değil kendisine ve avanelerine harcadı israfın dibine vurdu. Siz enflasyon altında ezilirken maaşınıza gelen göstermelik artışlarla yinede ona oy verdiniz.
 Biz halbuki sizi gelişmiş devletlerin asgari yaşam kalitesinden aşağı olmayacak düzenlemeler yapacağız ve kalıcı hale getireceğiz dedik yapmaz dediniz. Sizler daha köyünüzden mahallenizden dışarı çıkamazken yandaşlara 10 katı fazlasıyla yapılan köprüleri havaalanlarını övenleri övdünüz ona oy verdiniz. Onun yandaşlarına harcadığı parayla kat be kat fazlası yapılırdı dedik yine yalan dediniz. 
Eyyy doğruluğa dürüstlüğe oy vermeyen 27 milyon! Yıllardır ülkemizde terör belası var bu bela sadece pkk ile değil hizbullahı, ışidi, dhkpcsi ve pkkdan öncesi de var. Bunların hepsi güzelim ülkemizde huzur istemeyen iç ve dış düşmanların işi bunların hepsi vatan haini dedik bakın lanet okuduk silahla mücadele edenlere lanet okuduk bu işin çözümü silahla değil demokrasiyle uzlaşmayla olur dedik barış kutsaldır dedik bizi terörist yaptınız oy verdiğiniz adamı kurtarıcı ilan ettiniz adam geldiğinde ülkemizde teröre şehit vermezken son yirmi yılda binlerce evladımız bunların kışkırtma ayrımcı sözleri yüzünden şehit oldu. Bir o kadarda pkk ve diğer terör örgütlerine inanan aşiret baskısından bıkmış, şeyh, mele hoca baskısından yılmış, devletin sağlayacağı geleceğinden umudunu kesip bu terör kadrolarının kandırmacalarına inanıp dağlarda, şehirlerde hem kendi canlarına hemde düşman diye inandırılan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının canlarına kast etmiş hem kendi sevenlerini hemde şehit ettiklerinin sevenlerini büyük yaslara boğan pırıl pırıl gençlerimiz insanlarımız da ayrı bir acıdır. Terörün yegane Sorumlusu 20 yıldır oy verdiğiniz adam ve ondan önce yine babalarınızın veya sizin oy verdiği diğerleri dedik ama siz yine bize terörist diyenlere inandınız.
 Eyyy 27 milyon! Milliyetçiyiz dedik Atatürk bunu net çizgilerle belirtti dedik ırkçı değil kafa tasçı değiliz dedik. Türkiye cumhuriyetinin her bir vatandaşı bu güzel ülke için çalışan didinen herkes bizdendir biz herkesteniz dedik yine bize terörist diyenlere oy verdiniz. Ne mutlu Türkümü(Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım anlamındadır) kaldıran onlar, Devlet kurumlarından Türkiye Cumhuriyeti yazısını kaldıran onlar namusumuz olan sınır kapılarımızı mülteci görünümünde işgalcilere açan onlar bütün kentlerimizin en güzel topraklarını yabancılarına satan onlar, en güçlü en büyük kamu fabrikalarını, işletmelerini kat be kat ucuza yabancılara satan onlar dedik ama siz yine bize terörist diyene oy verdiniz. Biz sınırlarımızı da başka devletlerinde sınırlarını koruruz, komşumuzda yangın varsa söndürmeliyiz dedik yurtta barış dünyada barış dedik bunu dediğimizi bildikleri için yıllardır karşı durduğumuz bakın bu hoca efendi dediğiniz terörist takiyeci Allah'la saf temiz inanları kandırıyor dedik sizi inandıramadık siz yine bize imansız inançsız diyene oy  verdiniz o yetmedi Atatürk'ün o barışçı söylemini artık bu başımıza bela ettikleri fetö terör örgütü yüzünden söylenmesi suç haline getirene oy verdiniz. Müslümanım, Allahın bir Hz. Muhammedin (SAV) onun elçisi olduğuna inanırım ehli beyt inancı içinde ibadetimi yaşarım aleviyim dedim soran oldumu diyip onlarca kez inancımı sorgulayan, laf atan adama oy verdiniz size dedik ki Eyyy 27 milyon SEÇMEN! Alevisi, Sunnisi, Şafisi, Hambelisi ile işimiz yok biz laikiz her inanca saygılıyız yeterki bu inanlar kendi inançlarını üstün göstermeye çalışırken diğer inanlara ve inanmayanlara zulum etmesin biz yobazlara dini Allahı kendi çıkarları için kullananlara karşıyız baş örtüsü türban takana değil bu kutsallık atfedilen davranışları kendi çıkarları için kullanan ve kullandırtmaya çalışanlara karşıyız dedik.
Yaklaşık 2400 yıl önce nasıl Sokrates dinsizlikle suçlanıp 70 yaşında idam edildiyse, yaklaşık 1000 yıl önce enel hak diyen yani ben Allahın suretinde yaratıldığım için Allah bende yaşar diyen hallacı Mansur'un sözleri çarpıtılıp nasıl derisi yüzüldüyse ve maalesef çok yakın tarihimizde Çorum, Maraş katliamları ve Sivas  Madımak otelinde diri diri yakılan insanlarımıza dinsizlik suçlaması ile bu yapılanlar reva görüldüyse bizede aynı üslubu kullanan adama oy verdiniz. Halbuki ben size cemaatlerin, tarikatların güzelim ülkemizi bırakın tüm dünyanın başına bela olduğunu anlatmaya çalıştım fetö terör örgütü oldu, menzil mukaddes olmaz dedim olmaz dedik bunlar sizin saf duygularınızı inancınızı kullanıyorlar sizi kandırıyorlar ve kandıracaklar dedim siz ama yine o adama oy verdiniz. O adam beni kandırdılar derken size bu sefer başka kötü niyetli cemaatlerin, tarikatların kandırmacalarına size inandırmaya çalıştı. 20 yıldır iktidarda olmasına rağmen en az 50 yıldır bilinen deprem gerçeğini yok sayan yasaları kendi koymamış ve bu yasalardan dolayı deprem öldürmez bina öldürürü acı tecrübeyle yaşatan o ve avaneleri değilmiş gibi teknolojiyle bilimle doğru yasalarla çok daha az kaybımız olacak felaketi bile Allah'a havale etti. Sizde inandınız ona tekrar oy verdiniz bana yalancı diyen o adama kandınız. Daskınız yalan oldu, canlarınız canlarımız heba oldu bu önlemleri almayanları cezalandıracağınıza onu ve avanelerini ödüllendirdiniz ve meclise gönderdiniz. 

Eyyyy 27 milyon SEÇMEN! Ben bunları yazarken ve konuşurken ruhum daraldı kalbim sıkıştı daha çok şey yazar ve söylerim ama siz ve sizden öncekiler nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz ki sizi ve haliyle bizi hak etmediğimiz yöneticilere mahkum hatta köle ediyorsunuz. Artık sizlerle helalleşmiyorum ne zaman ki bu akıl tutulmasından kurtulursunuz işte o zaman hakkımı helal edeceğim. Yoksa bu dünyada da ahirette de iki elim yakanızda olacak. Aklınızı başınıza alın artık. 2. Dünya Savaşında Almanların yaşadığı akıl tutulmasını sırtz yaşamayın ve güzel ülkemizin güzel insanlarına yaşatmayın. Bu yazdıklarım ve söylediklerimde aklınızı başınıza getirmeyecek ise Allah'tan bizler için size akıl fikir diliyorum.
Not:burada yazılanlar tamamen yazarın  ben bay Kemal'in yerinde olsam duygu ve düşünceleridir sadece kendini bağlamamakla beraber güzel ülkemizi de bağlamaktadır. Hakikaten Bi aklınızı başınıza alın artık... 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.