Header Ads


Arkeologlara Verilen Ceza mı?

Arkeolojik şey diye nitelendirdi,500 milyonun faturasını Arkeologlardan çıkardı.
Arkeologlara niye kadro verilmediğini şimdi bu haberle daha iyi anladım,başbakan Marmaray'ın gecikme faturasını bu şekilde tahsil ediyormuş,500 milyon liranın hesabını yapmış 15666 arkeolog bir yıl boyunca 2500 tlden çalışırdı bu parayla demiş madem para sizin için önemli değil,tarih önemli ozaman bekleyin daha demiş.


Erdoğan, Harem'de İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi temel atma töreninde konuştu. Erdoğan, gündemle ve istanbul'daki ulaşımla ilgili atılan adımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:

"Aslında Marmaray 29 Ekim 2013’e kalmayacaktı. 2010’e yetişebilirdi. Bize gecikmek yakışmaz, ertelemek yakışmaz. Sürekli yok arkeolojik şey, yok çömlek çıktı, yok şu çıktı, yok bu çıktı ile önümüze engeller koydular. Bunlar insandan çok daha mı önemliydi. Yok kuruluydu, yok yargısıydı bunlara takılıp kaldık. 3 sene bizi engellediler. Marmaray’ın işletmeye açıklaması değil maddi kaybı da ciddi noktada. Bundan sonra engel mengel tanımıyoruz, bedeli ne olursa olsun"


kaynak.http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1041237&Date=27.02.2011&CategoryID=78


Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.