Header Ads


Demokrasi ağızlarda yalan oldu.

Artık bu kadarı fazla demekten alıkoyamıyor insan kendini, hem demokrasi derler hemde protestoyu demokratik haktan saymazlar, yazıklar olsun siz demokrasi çığırtkanlarına, sizler bu dünya da yatacak yer bulamayacaksınız ve zannediyor musunuz ki ağzınızdan düşürmediğiniz kudreti sonsuzun sizleri cezasız bırakacağını.


Yazıklar olsun size! İçimde size karşı duyduğum küfürlü bütün duyguları çıkardığınız için fazladan yazıklar olsun. Ben seni beğenmek zorunda mıyım, ister provokasyon olsun ister dış mihrakların gücü, bağıran insanların, gençlerin sesi ve görüntüsü sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor ne istiyorsunuz artık açık ve aleni söyleyin bu kaypaklık sizi yutacaktır unutmayın...

Düşünceleri ifade etmek tabi ki ortalığı yıkmak veya kargaşa ortamı yaratmak değildir. Düşüncelerini savunan ve onlar için seslerini çıkaranların arasına bilerek kargaşa yaratıp zarara sebebiyet verecek insanlar olacaktır ve onlar bu işi bir görev mantığı ile yapacaktır. İşte bu kargaşa ortamından faydalanacak olanlardır bu olayları bahane edip, düşüncelerini ifade edenlerin hareketlerini, toplanmalarını, bu yüzdendir ki insanların masumca düşüncelerini belirtmek için çıktıkları yollara, kargaşa yaratıcıları koyarak onların düşüncelerini yanlış saydırmaya çalışmanın faydası bir tek bu düşüncelerden ve korkanların işidir.
 
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.