Header Ads


Türkçe Xbox Geliyor!

Dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu Xbox Türkiye’ye geliyor. Tüm büyük elektronik marketlerde satışa sunulacak olan yeni Türkçe Xbox, büyük bir partiyle Taksim Teknosa’da ilk örneklerini elden çıkaracak.

Duyduğum kadarıyla şanslı olanlar da bu yeni oyuncağımıza 19 Kasım gecesine özel sürpriz indirim ve hediyelerle sahip olabilirlermiş.

Bu arada Xbox sadece önyüzde değil, tüm içerik, servis ve oyunların satın alınabildiği Xbox Mağaza’sında da Türkçe dil seçeneğini ve Türkiye kredi kartlarını destekliyor. Böylece kullanıcılar konsol menüleri arasında Türkçe ilerleyebiliyorlar. Ayrıca call center ve güçlü servis hizmeti de oluşturulmaya başlanmış.

Halo4, Forza Horizon, Nike Training, Call of Duty Black Ops 2, Kinect Disneyland ve Kinect Sports gibi dünyanın en çok beğeni toplayan ve rating alan oyunları da Xbox 360 ile birlikte satışa sunuluyor olacak.

Değinmeden edemeyeceğim son bir nokta var: Smartglass! Microsoft’un geliştirdiği Smartglass teknolojisi mobil cihazların Xbox konsolu aracılığıyla televizyonlarla adeta konuşur hale gelmesini sağlıyor. Bulut entegrasyonu sayesinde, telefon ve tabletler dünyanın en güçlü uzaktan kumandasına dönüşüyor, Xbox oyunlarını oynamak çok daha keyifli hale geliyor.

Xbox’a tutkuyla bağlı olan Türk takipçiler için Kasımda aşk gerçekten de başka olacak!

xbox 
Detaylı bilgi için; http://www.xbox.com.tr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.