Header Ads


BU POZİSYONLARA DİKKAT: KIRILMAZ SANDIĞINIZ KIRILIR YOKSA

Bazı bilim insanlarının işi gücü kalmamış akıllarına gelen her şeyi araştırmaya başlamışlar. 

Hoş bilim insanlarının işi bu kimi çok faydalı işler ile uğraşırken kimi de kişisel bazda takılabiliyor pardon araştırabiliyor. Yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda, bazı cinsel pozisyonlar ciddi anlamda tehlikeli olabiliyormuş. Birde konuyla alakası sadece tehlike olan DÜNYANIN EN TEHLİKELİ PLAJLARINA YOLCULUK yazımızı da okuyabilirsiniz 

Cana geleceğine mala gelsin.
 Mesela amuda kalkmış bir vaziyette zevkin doruklarına ulaşmak ( ahanda çılgın bir fantezi öykü başlıyor çoluğu çocuğu uzak tutun buralardan) istiyorsunuz aman ha siz siz olun bu durumda yapılan bir bilimsel araştırma bu pozisyonun  ciddi yaralanmalarla sonuçlandığını bulmuş. (Adamlarda nasıl bir araştırma şevki varsa artık) neyse bu işin şaka tarafı tabii ki amuda kalkma pozisyonun tehlikelerini bulmak için bilim insanı olup derin araştırmalara girmeye gerek yok. Düşünsenize balık etli bir kadın ve göbek kaslı bir erkeğin bu pozisyonda ne kadar sağlıklı olabileceğine. Düşüncesi bile içimizi ürpertti




Neyse olayın ciddi tarafına gelelim ki cinsel ilişkiye  bağlı yaralanmalar tabii ki yeni bir şey değilken, bu bilim insanları o zaman neyi keşfettiler? İşte korkutucu bilimsel gerçekler karşınızda, gerçekten herkesin kendi vücut yapısına göre"en tehlikeli cinsel pozisyonlarını bulmuş" olmalarıdır. 



Her şey göründüğü kadar masum değildir.
Örnek olarak verilecek ilk pozisyon bir çok kadını üzecek cinsten Bu cowgirl pozisyonu.(Kadının partnerini at olarak kullandığı) kadın tarafından hoyratça kullanıldığında özellikle birde atın pardon erkeğin taşıyamayacağı bir ağırlık oranına sahi ise at pardon erkek 70 kilo kadın 120 kilo ise aman aman diyim amuda kalkmak bile daha masumane olabiliyormuş. Araştırmaya göre, üstteki kadınlar uzuv kırıklarının yüzde 50'sinden sorumlu tutuluyor. Alet edavat, kırığının ne olduğunu bilmiyorsanız, kendinizi ilk elden tecrübe etmediğiniz için şanslı sayabilirsiniz hatta nazar boncuklu kılıf kullanarak tamamen kötü şanstan kendinizi uzak tutmanızı tavsiye edebiliriz.

Babafingo kırılmasını biraz anlatmak gerekirse:

Bu önemli alet kırılmadan önce yoğun ağrı ve şişme ile aslında bizi uyarıyor yapma etme bak bende bir insan evladıyım bu kadar yüklenme gibisinden ama siz bu uyarılara kulak asmaz iseniz o size bunu çok iyi duyurabilme yeteneğine sahip çünkü kırılma çok sesli bir "çatlama" sesi verirken, siz bağırışlarınız ile ona ancak arka vokal olabilirsiniz. 

Peki  Trajedi burada bitiyor mu? Yok tabii ki, çünkü birçok erkek bu mal kırığından fazlasıyla utanıyor olabileceğinden doktora gitme konusunda çekinceli olabiliyorlar aman ha doktordan utanılmaz ve en kısa sürede doktora başvurulması gerekir. Yaparken utanma kırılınca mı utan?

Advances in Urology'de* yayınlanan çalışmaya göre bu utanan bazı erkekler tıbbi yardım almadan  6 saat boyunca acı çektikten sonra dayanamayarak doktora başvuruyorlarmış biraz daha salak pardon dayanaklı olanları ise kalıcı renk değişikliği ve ufaklık deformitesi riskini kabul etmiş sayılıyorlar. Bundan sonra daha fazla salaklık pardon dayanıklılık artık ayağınızı denk alma vakti çoktan geçmiş demektir.

Araştırma bu cowgirl sırasında pek çok kuşun yaralanmasının sebebinin, kuşun üzerine yerleşmeye çalışan kadının hem aşırı istekten dolayı sabırsız hem de ağırlığından kaynaklandığını bulmuş. Araştırmanın açıklayanlara göre, "Hipotezimiz diyor kendileri: Kadın kuşun üstündeyken, vücut ağırlığının tamamı kuşun ötemeyeceği şekilde yanlış bir şekilde nüfuz etmesi ve buna rağmen kuş ötmeyi başardığı anda  inişe geçen kuş hatalı ve tonajı ağır pilota dayanamayarak ötme eylemi yandım anam nidasına dönüyormuş" yani yukarıda yazdığımız o çok sesli çatlama sesi...


Peki araştırma sadece Cowgirl'mü suçlu buldu? 

Tabii ki de hayır! Erkeklerinde kendi kendini sabatojladığını keşfetmiş. Yapılan araştırma aynı zamanda köpek stilinin de kırıkların yüzde 29'undan sorumlu olduğunu ortaya çıkarmış. Bu olay aynı zamanda şunu da ispatlamış oluyor hiç bir erkekte o kadar çok kan olmadığını yani beynin ihtiyacı olan kanın ufaklığa gitmesi ile kanda ki oksijenden mahrum kalan beyin ne yapıyor işlevini yerine getiremiyor. Sağlıklı düşünemeyen beyin vücudu kontrol edemeyince de kaza kaçınılmaz oluyor. Ah be evladım bu kadar ateşlenecek ne vardı? Peki neden böyle oluyor? Çünkü kalbimize iyi bakmıyoruz ne yapmamız lazım tabii ki de şu yazımızı okuyabilirsiniz YAŞ 35 VE ÜSTÜ: Kalbinize kulak verme zamanı geldi
Tehlikeli çok tehlikeli

Gelelim bu araştırmanın dünyadaki cinsel açıdan aktif insanların tamamı için ne anlama geldiğine, kemiksiz olmasına rağmen yılanlarda kopabilir. Maalesef abarttığınız kadar kadar sağlam değiller sonuçta onlarda insan yapısı ve kelimenin tam anlamıyla, baskı altında ötebilirler ama kırılmaya karşı hassas olduklarını da unutmayınız.

Aşağıda ki karikatürün konun özünü belirtmesi adına ve bizi baya bir güldürdüğü için sizlerle paylaşıyoruz. İlişkilerin .okunu çıkarmayın insan gibi sevişin 

Farklı ilişki arayışı tehlikeli olabilir.


Advances in Urology: Ürolojide Gelişmeler, ürolojinin tüm alanlarında geniş bir ilgi alanıyla en gelişmiş incelemeleri ve özgün araştırma kağıtlarını yayınlayan, hakemli bir açık erişim dergisidir. Dergi hem temel hem de klinik ürolojik araştırmalara ayrılmıştır. Dergide, pahalı, erişilmesi zor, geleneksel dergilerin kısıtlamaları olmaksızın, önemli el yazmalarının dünya çapında mümkün olan en geniş kitleye yayımlanması için çaba sarf etmektedir. Advances in Urology 2007'de derginin Genel Yayın Yönetmeni olarak Prof. Richard A. Santucci tarafından 2007-2009 yılları arasında kuruldu. 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.