Header Ads


250 Bin Memur Nasıl Alınacak.

En yüksek ve En Düşük Memur maaş tablosu
Türkiyede istihdam sorunu üzerine durup duruken aklıma gelen bir düşünceyi sizlerle paylaşmak istedim,Türkiyede OECD kayıtlarına göre 2,6 Milyon memur varmış ve son yapılan zamlardan sonra en düşük maaşa sahip Hizmetli  Memur 12/1 1460 lira olarak belirtilmiş.(Eş ve çocuk yardımı alan en düşük memur olarak açıklanan rakam). En yüksek maaşı ise 5144 lira ile 1/4 e yükselmiş müsteşarlar almakta,ülkemizin durumu göz önüne alındığında 153 bin öğretmen açığı,doktor başına düşen hasta sayısının çokluğu,müzelerde arkeolog açıkları,kimyagerler,biyolojiciler, geri hizmet ileri hizmet :)derken 250 bine yakın bir açık olduğu belirlenmiş,
maaşlara yapılan zamlarda ortada olduğuna göre ve millet olarak hükümetler tarafından hortumlanmayı da engelleyemediğimize göre artık vicdanımızı elimize alıp en yüksek maaşlılardan 3000-ila 5000 lira arasında maaş alanlardan 200 lira,1400 ila 3000 lira arasından olanlardan da 100 lira kesinti yapılarak bu 250 bin yeni memur alımını sağlayabiliriz,bu sayede ekonomiyi daha fazla canlandırıp bunun katmadeğerlerini daha fazla kullanarak gelişime katkıda sağlıyabiliriz.


ha yok arkadaş bu meblalar benim için çok veremem derseniz o zamanda devletimizi yönetmek için seçtiklerimiz,oy verip seçemediklerimiz,muhalefette bıraktıklarımızdan ve ya oy kullanmayıp olmaması gerekenleri başa getirmiş isek artık adam akıllı hesap sormaya başlamanız gerekmekte yoksa benim gibi sırf işsizlik oranı düşük gösterilsin diye açılan bölümlerde okuyan ve daha sonra hocasıyla anlaşamayıp,sınavlara bir şekilde hazırlanamayıp,hazırlansada arkasından yüksek puan alıp atanamayan üniversite mezunlarının tepkileri gün geçtikçe artacaktır ve bu daha da istenmeyen sonuçlar doğuracaktır.

 Benim yaptığım çok basit bir hesaplama ve araştırma bu araştırmayı çok kapsamlı yaparak bu işin daha da olabilir olduğunu görmek isterseniz hodri meydan.
27.01.2011 20:30
DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ KALDIRMAK GEREK
DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE

1 yorum:

  1. Bloğunuz paylaşımlar yönünden çok zengin ve kullanılabilir. Galvaniz çöp konteyner firması olarak teşekkür eder ve paylaşımlarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.