Header Ads


Türk Telekom, 7'den 7'ye bedava kampanyasını Yil Sonuna kadar uzattı.

Türk Telekom, 7'den 7'ye bedava kampanyasını Yil Sonuna kadar uzattı.

444 'lü ve servis Numaraları(11818,11866 gibi) ücretli onun haricinde bir ay boyunca akşam 7'den Sabah 7'ye kadar 3000 dakika ücretsiz konuşmanız var.




Türk Telekom, 2010 yılı başından bu yana müşterileriyle buluşturduğu, 7'den 7'ye bedava kampanyasını 1 Nisan'a kadar uzattı
Ev telefonundan bedava konuşma dönemi devam ediyor
Ev telefonlarından aksam 7’den sabah 7’ye kadar hem şehir içi hem de şehirler arası aramaları bedava yapma imkanı sağlayan kampanya uzatıldı. Türk Telekom bireysel müşterileri için akşam 7’den sabah 7’ye kadar ev ve iş telefonlarını aramak yıl sonuna kadar bedava oldu.


Türk Telekom, 2010 yılı başından bu yana müşterileriyle buluşturduğu, 7'den 7'ye bedava kampanyasını 1 Nisan'a kadar uzattı. Kampanya, 1 Ocak 2012  07.00'de sona erecek.

Türk Telekom Ev telefonu kullanıcılarının faydalanabilecekleri 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'yla, ev telefonlarından akşam 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar yapılan şehir içi ve şehirlerarası aramalar için herhangi bir ücret ödenmiyor. Tüm ev ve iş telefonları ücretsiz şekilde aranabiliyor.
Türk Telekomun başlattığı 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'nda 3 bin dakikalık limit uygulanıyor.

Ayrıca, kampanyaya katılım için Turk Telekom'a herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor.Türk Telekomun başlattığı 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'nda 3 bin dakikalık limit uygulanıyor. 
Diger Kampanyalari:

Ses Hizmetleri

Telefon

Yakınsama Hizmetleri


Kaynak:
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Ev-Telefonundan-Aksam-7den-Sabah-7ye-Kadar-Bedava-Yil-Sonuna-Uzadi

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.