Header Ads


HURRIYET GUVENLI ALISVERIS SISTEMI YENICARSIM.COM

Hürriyet E-ticaret portalı
İnternette Ürün Satanlardan Neyiniz Eksik? Yeniçarşım.com’da bir mağaza açın, kazancınız hızla yükselsin. 
Sloganıyla e-ticaret mağzacılığında da ön plana çıkıp iddasını ortaya koyan Hürriyet E-ticaret portalı bu sektörde bende varım diyor.
 Telefon / Haberleşme ,Bilgisayardan Televizyona,Fotoğraf / Kamera marla ve modellerinden ,Elektronik,Kitap / Film ve  Müziğe,Anne / Bebek ile ilgili tüm ürünlerden ,Kozmetik / Bakım ve Sağlık ürünlerine kadar 25 ana başlıkta ve yüzlerce alt başlıkta binlerce ürün çeşidi ile hızlı bir giriş yaptı.
Sistemlerini tanıtırken dikkat ettikleri nokta ise bugün e-ticaret mağzacılığında büyük sıkıntı yaratmış olan  uzaman destek eksiliği,konusunda uzman, uygun çözümler öneren ve satış sonrası hizmeti eksiksiz vererek müşterilerin gözünde ön plana çıkmanızı sağlayacak bir iş ortağı. Ülkemizde pek çok firma gerek altyapı, gerekse bilgi eksikliğinden ötürü e-ticaret olanaklarından mahrum kalıyor veya verimli kullanamıyor. 2010 yılı toplamında 15 milyar dolar ticaret hacmine ulaşan sektörde siz de yer almak istemez misiniz? 
Yeniçarşım.com
 
Evden çıkmadan,çarşıya çık sloganıyla, Yeniçarşım.com’da bir mağaza açın, kazancınız hızla yükselsin.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.