Header Ads


Söz Danışmanlık'ın Kasım Programı Çocuklar Ve Gençler İçin Dopdolu !

Söz Danışmanlık, Kasım ayında da çocukları ve gençleri yaratıcı drama, edebiyat gibi alanlarla ve fotoğraf, resim gibi güncel sanatın farklı dallarıyla buluşturmaya devam ediyor.



· Sakıp Sabancı Müzesi’nin ağırladığı dünyaca ünlü Fransız sanatçı Sophie Calle’in “Son Kez İlk Kez” sergisi ile bağlantılı atölye çalışmaları,


· 24 – 27 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Contemporary İstanbul 11’ Akbank Private Banking VIP Lounge çocuk eğitim programı,

· Kurban Bayramı’nda Sapphire Çarşı’da gerçekleşecek tasarım atölyeleri,

· Söz Atölye’de doğum günü partileri



Söz Danışmanlık’ın Kasım ayı programında yer alıyor.



Söz Danışmanlık, Sakıp Sabancı Müzesi’nin “Son Kez İlk Kez” sergisiyle bağlantılı olarak eğitim programlarını yürütüyor. Kasım ayında da 9 – 11 yaş arasındaki çocuklar için Kolaj Hikayeler, 15 – 17 yaş arasındaki gençler için Bir Çantanın Peşinden, 12 – 14 yaş arasındaki gençler için Tanımadığım Birinin Bilmediğim Öyküsü isimli atölye çalışmaları devam edecek. 5 – 8 yaş arasındaki çocukları ise Atlı Köşk’ün alt katında oynayacağımız bir dikkat oyunu bekliyor.



24-27 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde ulusal ve uluslararası güncel sanat çevrelerini bir araya getirecek olan Contemporary İstanbul 11’de, çocuklar kendi oluşturdukları kamusal alanlarda, kendi özgün eserlerini tasarlayıp sergileyecekler. Çalışmanın sonunda çocuklara, Akbank Özel Bankacılık için özel olarak hazırlanan pedagog Sibel Sonmaz’ın yazdığı ve illüstratör Halime Keskin’in resimlediği ”Şu Sanat Dedikleri” adlı kitap armağan edilecek.



Söz Danışmanlık, Kurban Bayramı’nın ikinci ve üçüncü günü olan 7 – 8 Kasım tarihlerinde ise Sapphire Çarşı’da tasarım atölyeleri ile çocuklarla buluşacak.



Kasım ayı boyunca Söz Atölye’de çocukların hayalini kurdukları sıra dışı, eğlenceli ve merak dolu doğum günleri de gerçekleşmeye devam ediyor. Doğum günü çocukları ve arkadaşları bir tasarımcı gibi hayal güçlerini ortaya koyuyorlar.



Söz Danışmanlık, çocukların kendilerini keşfetmeleri, potansiyellerinin farkında olmaları ve ilgi alanlarına göre hobi geliştirmeleri için eğitim programları ve atölye çalışmaları hazırlamaya devam ediyor.




Ayrıntılı bilgi için info@sozdanismanlik.com
Söz Eğitsel Rehberlik Araştırma ve Danışmanlık


Söz Danışmanlık


Bağdat Caddesi, Ateş Apt No:102 D:3


Feneryolu Kadıköy 0216 414 26 30

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.