Header Ads


Cep Telefonlarını İndirim Kartına Dönüştüren Sistem KuponNow

Yine ilginç bir fikir ve sonrasında ortaya çıkmış girişimcilik. İnternet bağlantınız varsa bulunduğunuz mekanda indirim olup olmadığını anında öğrenebilirsiniz. Ya da cep telefununuza gelmiş olan kuponları kullanabilirsiniz. Ön ödeme yok,kredi kartı yok...

İnternet üzerinden sunulan kuponların yoğun ilgi gördüğü bir dönemde KuponNow hem kullanıcılar hem de kupon ve indirim sunan işletmeler için konuyu yeni bir boyuta taşıyor. Kullanıcıların daha özgür olduğu, istedikleri zaman ve bulundukları yerden kuponları yakalayıp değerlendirdiği bu sistemde artık herşey akıllı telefonlar üzerinden gerçekleştiriliyor. 

 Tüm dünyada artık İnternet'e rakip olarak gösterilen akıllı telefon teknolojisinin tüm imkanlarını kullanan KuponNow'ın kuruluş fikri İngiltere'de 2010 yılının Ağustos ayında oluşturulmuş ve Türk tüketicisinin ve işyerlerinin bu yeni medyanın avantajlarından yararlanabilmeleri için kuruluş çalışmaları Ekim 2010'da başlatılmıştır. KuponNow Mayıs 2011'de Özyeğin Üniversitesi bünyesindeki Girişim Fabrikası (http://www.girisimfabrikasi.com) platformuna dahil olmuştur ve Haziran 2011 itibariyle aktif olarak ticari hayatına başlamıştır.
KuponNow'a özel kupon ve indirimlerden yararlanmak için beklemeye, belli bir grup sayısına ulaşmaya veya davet edilmene gerek yok. Hem de önceden kredi kartı bilgisi vermeden ya da ödeme yapmadan!


Türkiye'de ilk defa lokasyon bazlı ve gerçek zamanlı teknoloji KuponNow'ta. Artık kupon sitelerinden günlük e-mailler beklemenize gerek yok. Size özel tüm indirim ve kuponlar bir dokunuşla akıllı telefonunuzda, sizinle birlikte. Bundan sonra kuponları bastırmaya, kredi kartıyla ön ödeme yapmanıza, beklemenize gerek yok. Tüm kuponlardan anında ve bulunduğunuz yerden yararlanın.


 KuponNow olarak ilk olarak İstanbul'da başlıyoruz. Çok yakında Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa, Adana ve Antalya'ya da gelmeyi planlıyoruz. Sizler için tüm üye işyerlerimizden en özel kupon ve indirimleri almaya çalışıyoruz. Yine tekrar edelim. Bize kişisel üyelik bedava. Üstelik kredi kartı bilgilerinizi istemiyoruz ve hiçbir ön ödeme talep etmiyoruz. Akıllı telefonunuz yanınızdaysa, bir dokunuşla tüm KuponNow indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Yine çok yakında çok daha büyük yenilik ve sürprizlerle karşınızda olacağız. Bizi takip edin...

Bir Zanox Satış Ortaklığı Reklamıdır

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.