Header Ads


AKLIMDAN GEÇENLER,KELİMELER,DÜŞÜNCELER

Bugün haberleri izlerken CHP Genel Sekreteri Kemal Kılıçdaroğlu'nun düşünce özgürlüğü üzerine,verdiği istatistikler ve tespitler gayet yerindeydi. Bir ülkede hala düşünmekten dolayı insanlar tutuklanabiliyor ve yıllar boyunca özgürlüklerini, işlerini, sağlıklarını kaybediyorsa burada özgürlükten bahseden iktidarın acil bir şekilde düşünce özgürlüğüne dair yasal değişiklikler yapıp kendilerinide bu eskimiş ve suçluyu koruyan yasalardan arındırmış olurlar.


Söylemlerde kalan hareketlerin bir faydası olmadığı gibi düşüncede kalan herşeyinde bir zararı yoktur. Düşündüklerini dile getirenlerin bundan dolayı ceza alması veya kışkırtma var denilmesi bile suçluların suçlarını örtbas etme çabalarından başka birşey değildir.

KPSS sınavı ilk posta yapıldı girsen bir dert, girmesen ayrı bir dert, karşı dursan daha da beter durmasan hepsinden beter. 987 bin küsür adaydan ilk oturum ve ikinci oturumlara katılım olmuş.Bu  987 bin kişi Haziran ayı işsiz sayısının %40'ı gibi bir rakama denk geliyor. Ayrıca 2 milyon küsür kişi de ön lisans ve orta öğretim desek işsiz sayısının %85'ine denk geliyor.Haziran ayında ki işsizlik oranı 2 milyon 600 bin küsür olarak belirlenmiş  demek ki 400 bin'e yakın işsiz bu sınavlara başvurduğunda işsiz değilmiş:)

Son olarak yine Suriye gerilimi: Bugün Van da bir korucu ve uzman çavuş şehit edilmiş, Van ve çevresinde tanklı tüfekli operasyonlar var ve kendi topraklarımızı bombalıyor, Tunceli de de askeri araçlar yakıldı ve opersayonlar yine kendi topraklarımızı bombalattı. Benim ülkemde silahlar susmadan başka ülkelere ahkam kesmemekte fayda var. Önce evini temizle sonra komşuna pis de derler...

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.