Header Ads


Tabiat Kanunu İzleme Girişimi










Sevgili Arkadaşlar
Tabiatı korumak için şu anda çok kritik bir noktadayız. Son gelişmelerden sonra desteğin ve yapacakların her zamankinden daha önemli. 
Tabiat Kanunu’nun doğayı katletmemesi için mücadele eden 43.816 kişi olduk, ancak anlaşılan o ki, bu henüz yeterli değil!
Dün, Tabiat Kanunu İzleme Girişimi basına açık bir müzakere toplantısı yaptı ve Tabiat Kanunu’nun geri çekilmesini gerekli kılan endişelerini ve somut önerilerini paylaştı. Tam 113 sivil toplum kuruluşu, senin sesin oldu ve vekillere seslendi! Tabii sadece gelenlere...
Çünkü yoğun çabalara rağmen toplantıya davet edilen Orman ve Su İşleri Bakanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı, AKP Grup Başkanvekilleri, BDP Grup Başkanvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı veya temsilcileri toplantıya katılmadı ve sandalyeleri boş kaldı.
Senin desteğinle ve 113 sivil toplum kuruluşunun çabalarıyla ilerleyen sürece şimdi hız katma zamanı! Bir sonraki müzakerede o sandalyeleri doldurmak, başta Orman ve Su İşleri Bakanı olmak üzere yetkilileri halkı dinlemeye ikna etmek mümkün!
Hemen kampanyayı buraya tıklayarak Facebook'ta arkadaşlarınla paylaş , sonra tekrar buraya tıklayarak Twitter’da yayınla ve lütfen e-posta listendeki kişilere göndererek paylaş. Herkes sadece birer kişinin imzalamasını sağlasa bile sayımızı ikiye katlayabiliriz. Bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz, daha önceden gönderip paylaşmış olsan da lütfen doğa için bir kez daha yap. Görmeyen, duymayan kalmasın!
Facebook'ta ve Twitter’da paylaşman çok önemli, çünkü ne kadar çok kişi olursak sesimiz o kadar duyulur. 43.816 kişi çok önemli bir sayı ama bunun iki katı çok daha fazla ses getirir. İlk günden bu yana durmadan büyüdük, bu ivmenin devam etmesi sana bağlı! 
Doğa’nın ve çocuklarımızın geleceği için bugün harekete geçme zamanı...
Doğa için paylaş!

Ali Nasuh Mahruki ve Tabiat Kanunu İzleme Girişimi
-----
Not: Müzakere’de neler olduğunu ve detayları merak ediyorsanız kampanya sayfasının haberler bölümüne eklediğimiz bülteni okuyabilirisin.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.