Header Ads


RAIL RUSH TURNUVASI

Grantoo, Miniclip, Rail Rush turnuvaları hakkında her şey



Rail Rush gerçekten güzel bir uygulama yapmış standart mobil oyunlar artık etkileşimli bir hale getirmiş ve bu da yetmemiş turnuvalar düzenleyerek işin ucuna küçük ödüller koymuş. 

Oyun da turnuvaya katılmak için "chalange friends" kısmından giriş yapıp grantoo'ya üye oluyorsunuz sonra mail adresinize gelen aktivasyon ile üyeliğiniz tamamdır. Hepsi bu kadar bundan sonrası ister arkadaşlarınızla oynayın ister yeni arkadaşlar ekleyin onlarla yarışın. Turnuvalara katılın çeşitli ödüllerin sahibi olun.


 San Francisco merkezli Grantoo'nun popüler oyun Rail Rush, şu anda 1 milyon günlük aktif kullanıcı sayısı  ve özellikleri ile güçlü bir mobil oyun oldu.Çok oyunculu oyun ve

turnuva desteği için Miniclip ile yeni bir ortaklık yaptı. RailRush şimdi iOS ve Android platformlarında canlı, oyuncular ve çok oyunculu puanları ile birlikte lideriklik yarışı yapabilecekler. Grantoo ağ içindeki diğer Rail Rush oyuncuları ile ve ayrıca Facebook arkadaşları ile birlikte oyunu oynayabilecekler. Bir başka özellik ise çeşitli oyun meydanları seçeneklerinin olmasıdır. Yeni multiplayer yapısına yapılacak bu ekleme hafta sonunda en yüksek puan ile oyunu bitiren rail rush oyuncuları  para kazanacak sponsorlu turnuvaya katılabilecekler. Ve geliştiriciler oyun sırasında ekranda çalışan reklamların nagging intrusiveness olmadan para kazandırmak için Grantoo misyonu sayesinde, sponsorluk sadece turnuva lobi ve oyun içinde layer kullanarak görülecektir. Saad Choudri, Miniclip İşletme İşleri Başkan Yardımcısının açıklaması şöyledir"Biz mobil oyunlarda çoklu oyuncular ve canlı etkinlikler ile para kazanmayı tecrübelerimizden biliyoruz". "Grantoo bir plug-and-play çözüm olarak, oyuncular sayesinde marka reklam bütçeleri milyonlarca dolar olan şirketlerin kapısını aralamaktadır, marka destekli turnuvalarda ek gelir kilidini bu özellikleri sağlama almaktadır."   "Tyler York, Grantoo İş Geliştirme Direktörü de şu açıklamalarda bulundu. "Gerçek şu ki, geliştiricilerin farklı bir şey istiyor, ve biz bunu sağlamak için buradayız."

Herkese iyi eğlenceler...

Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle....

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.