Header Ads


AĞIZ KOKUSUNA KARŞI İLGİNÇ BİR ÇÖZÜM YERSENİZ YA DA YEDİREBİLİRSENİZ TABİ...


DÜNYADA Kİ İLGİNÇ SORULAR VE SORULARIN ORTAYA ÇIKMA NEDENLERİ

Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntemi sevgilisini kandırmak için kullanan erkeğin akıl almaz fantezisi


Haydi buradan yakalım...

Böyle bir sorunun Türkiye'de sorulduğunu düşünsenize...


İnternet ortamında sonuçta her türlü soru sorulabilir bu haberi paylaşmamızın sebebi dalga geçtiğimiz Haydar Dümen'e sorulan  sorular vari bir sorunun Amerika Birleşik Devletlerinden gelmesidir. Aslında bu soru bu dünya da yalnız olmadığımızı hatta evrende bile yalnız olmadığımızı gösterir niteliktedir. Dünyanın neresinde olursanız olun bir şekilde bazı olaylara inanabilecek kapasitede insanların olduğu gerçeği gibi...

Politikacıların insanları nasıl bu kadar rahat manipüle edip onlar üzerinden güç sahibi olduklarını gösterir bir belge gibi


Tamam katılıyoruz durumu biraz abarttık...

Türkçe'ye çevirmenin pek gerekeceğini sanmıyoruz ama olayın özü bir kadın dünya vatandaşının ağzı sabahları kötü kokuyormuş ve sevgilisi bu durumun nasıl geçebileceğine dair ona tüyo vermiş ama sanırım kadın dünya vatandaşı bu durumdan biraz kıllanmış ve kendini kullanılmış gibi hissedecek olmuş ki bu soruyu sorma ihtiyacını duymuş. Ama kendi hüsnü kuruntusu olmasın diye de durumu insanlarla paylaşma ihtiyacı duymuş.



 Biz de ağız kokusunun neden olduğu ve nasıl ağız kokusunu giderebileceğinizi anlatan "Ağız Kokusu İnsanın kötü kabusu" yazımızı güncelleyip bu yöntemi de ekleyebiliriz. Yok yok eklemeyiz bilimsel bir gerçekliği yok olarak kabul ettik.

Ağız kokusunu gidermede çok ayrı bir yöntem


Cevaplardan yalnız bir kaç tanesi taciz içerikli olmuş onun dışındakiler olayı anlama ve anlatma yönünde olmuş. Kimisi bilimsel yaklaşmış kimisi kendi tecrübelerini paylaşmış. 


Sonuç olarak insanların bu tür sorunları olduktan sonra sanki gerisi boş beleş işler gibi duruyor.

Cevapları okumak isterseniz aşağıda ki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.