Header Ads


Çirkin(Tuhaf, Rezil) Küçük Ufaklıklar Nam-ı diğer L.O.L Surprise:Lil Outrageous Littles

 LOL Sürpriz Bebekler Nedir?

Peki, LOL bebekler nedir? 

Temel olarak, sürpriz bir yumurtaya sarılmış küçük bebeklerdir. Ama inanın onlar çocuklarımız için çok daha fazlası.

LOL sürpriz bebek üreticiler bu topların içine tüm gelmiş geçmiş en moda oyuncakların özelliklerini ekleyerek akıllıca bir pazarlama ve satış yöntemi bulmuşlar. Kinder sürpriz yumurtaya çocuklar deli oluyor bildiğiniz üzere? İşte LOL bebekler Kinder sürprizin hangi oyuncağın çıkacağını bilmediğiniz kısmını içerir. Çocukken sahip olduğunuz ve sonra temizlemeyi sevdiğiniz ağlayan, işeyen bebek oyuncağını hatırlayalım. LOL bebekler bunu da içeriyor. Çılgınca biriktirerek koleksiyonunu yaptığımız oyuncakları hatırlayalım. LOL bebekler farklı farklı ve çocuklar çılgınca bunları biriktiriyor.




LOL Surprise

LOL bebekleri birçok harika oyuncak yapımı (ve oyuncak sever) fikirlerini küçük bir topun içine sığdırmış.  Çocuğunuz bir LOL sürpriz bebeği için yalvarıyorsa ya da Youtube'daki sayısız “kutusuz” videoları izliyorsa, muhtemelen ne olduklarını, yaygaraların neyle ilgili olduğunu ve en önemlisi onları nereden alacağınızı merak ediyorsunuzdur.  Umarım, bu başlangıç ​​kılavuzu LOL bebek dünyasıyla ilgili tüm temel sorularınızı cevaplayacaktır. Oyuncakları almak isterseniz Toyzz Shop Oyuncakçınız web sitesinden özel indirimlerle alabilirisiniz.

Öyleyse başlayalım…
L.O.L bebeklerinin harflerini tek tek açarsak başka bir sürpriz karşımıza çıkıyor. Lil Outrageous Littles  Çirkin(Tuhaf, Rezil) Küçük Ufaklıklar olarak Türkçeye çevirebiliriz sanırım: LOL, Lil Outrageous Littles'ın kısaltmasıdır. Oyuncak bebeklerin ilk açılışında, bu ifade paket üzerine yazılmıştır, yani bebek ağlayabilir, parçalara ayrılabilir, işeyebilir ya da renkleri değiştirebilir. Seri 1'in sonraki üretimi için, Lil Outrageous Littles kelimeleri Sürpriz olarak değiştirildi.

LOL Sürpriz bebekler açık yeşil bir sürpriz yumurtaya sarılı gelir. (Seri 3 ambalaj sarıdır.) Aldığınızda yumurtanın içindeki oyuncakları veya bebekleri göremezsiniz.
Lol bebekler bir sürpriz oyuncak topun içine sarılmış gelen küçük bebek oyuncaklardır. Her topun çıkartmalarını, gizli mesajlarını içeren, aksesuarları karıştırıp eşleştiren ve son olarak bir oyuncak bebek içeren katman vardır.  Son katmana ulaşana kadar hangi bebeği alacağınızı bilmiyorsunuz. Topun üzerinde görünen resimde ki bebekle içinden çıkan bebek genellikle farklı çıkmaktadır. Zaten aynı çıksa adı L.O.L Surprise olmazdı değil mi?
Özellikle on cm çapındaki ( çap büyük toplarda değişebiliyor ) topun üzerinde beş ile yedi arasında kat ambalajı bulunmaktadır. Bu katmanlardan her biri fermuar görseli olan bölümden açılmaya başladığında içindeki L.O.L bebeğe bir adım daha yaklaşılmakta ve bütün katmanlarda L.O.L bebeğe ait birer ipucu veya aksesuar bulunmaktadır.

Bu L.O.L Surprise'larda amaç ne?


Sürpriz oyuncağın tek amacı içeride ne olduğunu bilmemen. Bu bir sürpriz! Pek çok anne, ne olduğunu tam olarak bilmeden böyle bir oyuncak satın alarak sinirlenebilir.

Ama çocuklar buna bayılıyor!

Çocuklar içeride ne olduğunu merak etmekten ve sonra onu bulmak için açmaya bayılırlar Sürecin adı “kutudan çıkarma” dır ve içerideki bebeğe ulaşana kadar her katmanı yırtmayı bekleyemezler.

Topun içinde ne olduğunu bilmiyor olsanız bile, en azından çikolata olmayacağını biliyorsunuzdur. Bu şekilde, bir LOL bebeğinin kutusunun açılması bir Kinder yumurtasının ambalajını açmaktan daha sağlıklıdır.

Fakat bekleyin! ve sakın ha sakın Sürpriz topu atmayın!

Sürpriz top, mini bir taşıma çantası veya anahtarlık haline getirmek için ekli plastik zincirle birlikte yerleştirilebilir. Topu açarsanız, bir yarısı bebek için bir salon alanı olarak kullanılabilir (plastiğe yakından bakarsanız bir kanepe veya spa küveti göreceksiniz).

L.O.L Surprise'larını yanlarına almak isteyenler için mükemmel bir tasarım.


LOL Baby Dolls, Big Sisters (Tots) veya Lil Sisters olabilir.
Bu nokta gerçekten önemli. GERÇEKTEN Mİ! diye sorabilirsiniz ama inanın yanlış bebeği almak istemezsiniz.
LOL Sürpriz Bebekler
LOL Sürpriz bebekleri iki boyda gelir: büyük kız kardeşler, ayrıca Bızdık'da denir bunlara ve küçük kız kardeşler.
Toyzz Shop Oyuncakçınız web sitesinden özel indirimlerle bir çok orjinal ve lisanlı oyuncakları alabilirisiniz.
Büyük kız kardeşler kendi aksesuarlarıyla gelen sevimli küçük kızlardır. Genellikle, büyük LOL kız kardeşler şapka veya saç aksesuarı, kıyafetler (belki iki parça), ayakkabılar ve bir şişeye sahiptir.

LOL sürpriz topları, mağazada gördüğünüz diğerlerinden daha büyük olarak geliyor ancak lekeli yeşil renktedirler. Genellikle abla (bızdık) toplarına L.O.L Surprise deniliyor.

Lol büyük kız kardeşleri açmak için 7 katman var:

Gizli mesaj etiketleri
Koleksiyon çıkartmaları
Biberon
Ayakkabı
Araç gereçler
Tarza uygun aksesuarlar

Gizli mesaj çıkartmaları anlamak için eğlenceli bir küçük resim bulmaca olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyon etiketleri, bebeğinizin ne yapacağını gösterir (tükürmek, işemek, ağlamak veya renk değişimi).
Toyzz Shop Oyuncakçınız web sitesinden özel indirimlerle bir çok orjinal ve lisanlı oyuncakları alabilirisiniz.
LOL lil kız kardeşlerin kutusunun açılması için 5 kat var:

Gizli mesaj etiketleri
Koleksiyon çıkartmaları
Küçük Tarza uygun aksesuarlar
Büyük Tarza uygun aksesuarlar
Suya soktuğunda renk değişimi olan lol sürpriz lil kız bebek
Lil, kız kardeşleri  daha ucuz, ama küçük kızınız Lol büyük kız kardeşleri  istiyorsa, sakın bir lil almayın.

Tüm Lil Sisters sadece renk değiştirir, fakat Bigs daha fazlasını yapabilir…

Bebeğe bağlı olarak, kafasını sıktığınızda tükürecek bir ağzı var, çukurlaşmak için dibinin altında küçük bir delik var ya da buz gibi suya koyarsanız saçları renk değiştirir.

Bütün bunlar nasıl mümkün olabilir? Lol bebekler nasıl yapılır?

Bir LOL oyuncak bebeğin kafası kauçuktan yapılmıştır, bu yüzden esnektir. Ağlayan bebekler için gözlerin altında iki küçük delik vardır ve ağız tam olarak bebekle birlikte gelen şişenin boyutunda açık bir deliktir. Herhangi bir sorun yaşarsanız, bebeklerin kafası kolayca vücuda girip çıkar. Saç, soğuk suya cevap veren renk değiştiren bir boya ile kaplanmıştır.

Bebeğin gövdesi sert plastikten yapılmıştır. Genellikle, LOL bebekleri çorap ve ayakkabı üzerine boyamaktan başka çıplaktır. Kollar ve bacaklar hareket edecek şekilde birleştirilmiştir, böylece bebeğinizi kolayca hareket ettirebilirsiniz.


Farklı boyutlarda LOL sürpriz topları var mı?

Mağazada ve çevrimiçi ortamda farklı boyutlarda toplar olduğunu fark ettiniz. Daha büyük olan açık yeşil top, LOL Bızdığını veya ablasını içerir ve 7 katlıdır. Orta boydaki yeşil toplarda 5 kat küçük kız kardeşler bulunur. Orta sarı toplar evcil hayvanlar içindir ve 7 katmanı vardır. En küçük top çekicilik fizz banyosu bombaları içindir ve 3 katlıdır. Bir de kutusunu açmak için 50 katmanı olan devasa bir ışıltılı kahverengi sınırlı sayıda lol sürpriz topu da vardır.
Son olarak bu kdar popüler olan oyuncakların haliyle sahteleri de yapılmaktadır. Çocuklarımıza  ucuz diye tehlikeli merdiven altı üretim yerlerinden çıkmış oyuncakları alarak onların sağlığını tehlikeye atmayınız. Ürünü aldığınız yerin orjinal lisanlı ürünler sattığından emin olunuz aksi taktirde ucuza aldığınızı düşündüğünüz oyuncak size çok pahalıya mal olabilir. Toyzz Shop Oyuncakçınız web sitesinden özel indirimlerle bir çok orjinal ve lisanlı oyuncakları alabilirisiniz.


LOL sürpriz bebekler hakkında çok daha fazla bilgi paylaşabiliriz. Vakit buldukça paylaşmaya çalışacağız. Bu arada sizin LOL bebekler hakkında sormak istediğiniz bir konu varsa yorum bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.