Header Ads


Zorlama Haberler


Bundan daha güzel özetleyemezler, bundan daha güzel somutlayamazlardı. Kendi kalelerine öyle bir gol attılar ki... Şeytanın aklına gelmezdi, korona maskesine Atatürk yazmak... Ağzına burnuna dantelli fistolu kadın donu geçirenler bile görülmüştü ama böylesi...

Bu sözler Engin Ardıç'a ait  06.09.2020 tarihli kendi köşesinde Tunç Soyer üzerinden Cumhuriyet Halk Parti'sine giydirmek için aha buldum saldıracak yeri sevinciyle yazılmış bir yazı bu tür yazılar şu ata sözümüzü bir kez daha doğrulatır şekilde "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" 
Kendi yazısı ile özetlemek ayrı bir keyif olacak bundan sonra yazacaklarım,


Tunç Soyer Kırmızı renk Atatürk imzalı maske



Bundan daha güzel özetleyemezler, bundan daha güzel somutlayamazlardı. Kendi kalelerine öyle bir gol attılar ki... Şeytanın aklına gelmezdi, korona maskesine Atatürk yazılmasına vay efendim Atatürk ve Türk bayrağı çöplere atılacak bulduk malzemeyi yüklenin buradanın heyecanına kapılmışken görmek istemedikleri Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsu ile dağıtılan ve altında Recep Tayyip Erdoğan hediyesidir yazan kolonya maske ve Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen mektuplu poşetler. Bu poşetler ne olacak Engin Ardıç bey evlerimizin baş köşesinde mi saklanacak sanıyorsunuz? 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı  forsu ve yazısı altında Recep Tayyip Erdoğan imzası ve yazısı ve en altta hediyedir yazan beyaz renkli poşet en solda, onun sağında bez maske, maskenin yanında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı  forsu altında  Recep Tayyip Erdoğan imzalı mektup ve kolonya kutusu.
          
          Onlarda çöp olacak en iyi ihtimalle geri dönüşüme gidecek. Ayrıca hediye sizin kendi imkanlarınız ve bütçeniz dahilinde karşılıksız olarak verdiğiniz bir şeyken vatandaşınızın vergileriyle bütçesi oluşturulmuş bir makamın imkanları ile yapılana hediye denilmez.  Utanmadan altına hediyedir yazılmaz. Artık hediye kavramını bile değiştirdiniz. Bundan sonra birisine hediye vermek istediğinde insanlar ilk önce onlardan para isteyecek sonra o parayla hediye alacaklar. Allah sizi ıslah etsin diyeceğim ama Allah ilk önce bizleri ıslah etsin ki sizin gibi Allahtan Korkmaz Kuldan Utanmazları başımızdan indirmemiz gerekecek.

İnsanda utanma duygusu olmadıkça aslında ona ne söylesiniz boştur. Binlerce yıldır Engin Ardıç gibiler hep vardı ve var olacaklar. İşin garip tarafı Engin Ardıç gibi insanların hepsinin iktidarlar değiştikten sonra tarihte nasıl yazıldıkları bellidir. İnsanın garip bir özelliği olan öleceğini bile bile yaşaması gibi bir durum bu iktidara koşulsuz şartsız methiyeler düzmenin sonunda iktidarın illaki değişeceğini bile bile methiyelere devam etmesidir. Bunun da tek açıklaması ben kesemi doldurabildiğim kadar doldurayım gerisi çokta önemli değilde saklı sanırım.

Sokrates iki bin dört yüz yıl önce demokrasinin bilinçli olmayan vatandaşların elinde dönüşeceğini söylemişti. Değişen hiçbir şey yok...


Siz Atatürk yazılı maskelerin çöpe gitmesinin kendinizce yanlış olduğunu yazmaya devam edin ama Türk Liramızın düştüğü durumun nedenini kötü ekonomik politikalardan olduğunun gerçeğini de yazmaya cesaret edin. İş cinayetlerinin de uygulanmayan uygulatılmayan kanunları denetlemeyenleri ifşa ederek köşenize taşıyın, trafik cinayetlerini, işsiz gençlerin, insanların intiharlarını ve teşebbüslerini yazın, hakları gasp edilen işçilerin sağlıksız çalışma koşullarını yazın ki hepimizin istediği güçlü bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın ve dünyada ki diğer ülkeler örnek olmaya devam etsin.

İnsandır şaşırmam, Allah olsanız inkar eder, Şeytan da olsanız size tapar. 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.