Header Ads


Türk telekom Arena ilginç bir şekilde açıldı,Fenerli amigolar Galatasaraylı Kılığına Girdiler.

Türk Telekom Arena  ilginç bir şekilde açıldı, Fenerli amigolar Galatasaraylı Kılığına Girdiler. Başbakanı Yuhaladılar hemi de ıslıklarla:)


Arena açılışında protesto
Türk Telekom Arena açılışı sonrası yuhalanan Başbakan ve Yönetici
Adnan Polat'ın Surat ifadesi
Bunca zamandır gazeteler de televizyonlar da Başbakan olmasaydı bu stad yapılamazdı yada daha çok uzun sürerdi gibi konuşmalar haberler vardı ve şimdi duruma bakın ki Galatasaraylı bu durumdan hiç memnun kalmamış ki başbakanı ve bakanlarını yuhaladılar ki öyle böyle değil kanal D spikerine bile canlı yayında eyvah çektirip sesi kısmalarını bile dile getirmesine sebep oldu.





 Bu işte bir bit yeniği var anlaşılan Galatasaraylı stadın buraya taşınmasından ya memnun değil ya da Ali Samiyen stadının yıkıldıktan sonra peşkeş çekile bilme ihtimaline karşı uyarı verdiler. 

Olmaz olmaz demeyin diye, ama işin ilginç tarafı Adnan Polat'ın vermiş olduğu söylenen demeci,"en kısa sürede acil durum toplantısı yapıp, bu protestoyu yapanları tespit edeceklerini" söyledi. demesidir, nasıl yani insanlar protesto edemezler mi,o ne ala memleket ben stadı yaptırdım diye yanlışları görmezden mi gelecek insanlar, tepkilerini belli etmeyecekler mi ya onuda geçtim bunu yapan 100 kişi değil bu ses orada ki binlerce kişiden aynı anda çıktı,organizasyon yapsan bunu beceremezsin,tezahürat için bile bu kadar ses çıkmaz çalışma yapılmadan amigoların yönlendirmesi olmadan demek ki bir tepki var ve yeterince yüksek sesle ifade edildi geriye kalan sizlerin bu tepkinin nedeni bulmanızdır. Amigo deyince aklıma diğer komplo teorisi geldi Galatasaraylı amigoların yerine Fenerbahçeli amigolar geçmiş olmasın sakın bu provokasyon denilen tepkiyi vermeleri için.

Ya da Türk Telekom Arena'nın açılışına Fenerbahçeliler gelmiş ve Galatasaray adına kötülük olsun diye Başbakanın ve Bakanların Anons edilmesiyle birlikte neredeyse bütün stad ıslıkla birlikte yuhaladılar.

Kim bilir,Haydi buradan yakalım.

http://spor.mynet.com/haber/arena-acilisinda-protesto/31277
"Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışına katılan Başbakan Erdoğan, protestoyla karşılaştı. Erdoğan ve beraberindeki bakanlar protestolar nedeniyle stattan ayrıldı.
Başbakan Erdoğan, protestolar nedeniyle açılış konuşmasını da yapamadı.
Futbol Federasyonu Başkanı, Mahmut Özgener,  yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Yoğun bir protesto gerçekleşti. Ondan sonra Başbakanımız ayrıldı. Çok üzüldüm. Bir kere Türk futbolu için o kadar önemli bir eser kazandırıldı. Galatasaray camiası için de çok önemli bir eser. En büyük pay da Sayın Başbakanımızın. Bu stadın yapımının tehlikeye girdiği anlarda devreye girdi. Şimdi bu kadar büyük bir emek varken böyle bir tepkiyi anlamak mümkün değil. Ne kadar şey söylesek az. Sayın Başbakanımızın spora bakış açısını hepimiz biliyoruz. Ne zaman bir derdimiz olsa kendisi ilgileniyor."
Erdoğan'ın, Türk Telekom Arena'nın açılışında taraftarın ıslıklı tepkisi nedeniyle stattan ayrılmasının ardından, bakanlar, federasyon yöneticileri, bazı kulüp başkanları ve son olarak da Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da stadı terk etti.  Adnan Polat, stat çıkışında yaptığı açıklamada, en kısa sürede acil durum toplantısı yapıp, bu protestoyu yapanları tespit edeceklerini söyledi."

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.