Header Ads


ZANOX SATIŞ ORTAKLIĞI RESİMLİ ANLATIM VE AFFILIATE MARKETİNG NEDİR?


Katılım ortaklığıyla pazarlama özgün adıyla "Affiliate Marketing" başında da dediğimiz gibi bu tarz pazarlama yönteminde sizin satmak istediğiniz ürünleri, elinizde bulunan veya oluşturduğunuz alıcı kitlesine yönlendirmeniz oluyor. 
Bu tarz pazarlama yönteminde özellikle internet üzerinden yapılacak olan Affiliate Marketing çalışmalarında bloğunuz,web siteniz facebook sayfanız veya tweeter hesabınızla ürün almadan, satıcıların mallarını veya hizmetlerini sizler belli bir komisyon karşılığında kazanmaya başladığınız yöntemdir.
Affiliate Marketing  yapmak istediğinizde mevcut olan bloğunuz, web siteniz, facebook sayfanız veya tweeter hesabınızla bu çalışmaları yapabilirsiniz bu yazımda anlatacağım çalışma şekli blog veya web sayfanız üzerinden yapılacak olan ve diğer saydığımız sosyal medya araçlarının yardımını alarak affiliate marketing yapmanıza aracılık eden kuruluşlardan biri olan Zanox satış ortaklığı programına nasıl üye olunur, başlangıçta neler yapıla bilir onu anlatmaya çalışacağım klavyemin yettiği kadar.


Bu yazdıklarımın asıl hedef kitlesi hali hazırda blog veya web sitesi işleri ile ilgilenen kişilere yönelik olacaktır.Yeni kullanıcıları ilgilendireceği kadar yeni başlayanlar için bir tanıtım yazısı olarak düşünülebilir.

Eğer bir web sayfanız veya bloğunuz var ise Şimdi Zanox'la Internet'te kolayca ek gelir elde edebilirsiniz! bu linke tıklayarak üye olabilirsiniz. Bu bağlantının özelliği benim referansım olması siz bu bağlantı ile üye olduğunuzda bana üyleiğinizden dolayı para kazandıracaksınız, işte bu şekilde satış ortaklığının mantığı başlamış bulunmakta, ben zanox satış ortaklığının ilk ürünü olan onların hizmetlerini size pazarlamaya ve satma çalışmalarına başlıyarak bu satış ortaklığından Affiliate Marketing yapıyorum. Zanox kendisi de dahil olmak üzere giyimden, kozmetiğe, altından arkadaşlığa, elektronikten, güvenliğe kadar aklınıza daha gelebilecek ve gelemeyecek binlerce firma ile sizin aranızda köprü oluşturuyor. Sizler zanox satış ortaklığına üye olduktan sonra çeşitli programlardan size uygun olanları seçerek başvurularda bulunuyorsunuz. Web siteniz veya bloğunuzun durumuna göre ise bu başvurularınız kabul edilebiliyor ya da edilmiyor. Kabul edilmeme durumlarını engellmek için zanox programlara başvurularda kriterleri karşılamıyorsanız sizi başta uyarıyor.
Buraya kadar yazılanları kısaca özetlemek gerekirsek :
Zanox satış ortaklığı için hali hazırda Web siteniz veya bloğunuz olmak zorunda.
Pazarlama ve satış için istekli olmanız.
İnternet kullanımına yatkınlık.
Şimdi gelelim resimlerle üyelik için yapılması gereken adımlara



1- Şimdi Zanox'la Internet'te kolayca ek gelir elde edebilirsiniz! linkine tıklayıp ister türkçe devam edin ister ingilizce ile Register(kayıt Olun) bağlantısına tıklayalım


2- Kişisel bilgilerinizi,kullandığınız mail adresiniz(onay kodu oraya gelecek ve kullanıcı adınız mail adresiniz olacağı için önemli) ve şifrenizi belirleyip kayıt ol düğmesine tıklayın

3- Burada dikkat etmeniz gereken kısım  dil ve para birimini seçmeniz. Zanox artık Türk Lirası ile ödemeyi minimum 40 TL olarak yapmaktadır. Başka bir para birimi seçmenize gerek yoktur.Posta kodunuz, e-posta alanı, ilçe il seçimini doldurmak zorunlu. Cep telefonu kısmı, şirket kısmı boş kalabilir. kontrollerinizi yapın kayıt ol düğmesine tıklayın
4- Burada sayfa hata vermektedir.  Hata: The "VAT number" may not be empty. Bu hatayı geçebiliyoruz. Buraya Tıklayarak Kayıt olduğumuz e-mail ya da belirlediğimiz kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yaparak panele geliyoruz.


5- Açılan sayfa Zanox Market Place'nin Ana Sayfasıdır. Kayıt olduktan sonra bütün işlemlerinizi buradan ve buradaki sekmelrden yapacaksınız. Bilgi değişikliklerinden tutunda, ;programlara başvurulara kadar olan bütün işlemler için burayı kullanacaksanız. Profil sekmesine tıklıyoruz. 
6- Dördüncü adımda yapamadığımız işlemleri buradan devam ettireceğiz. Ödeme hesapları sekmesine tıklıyoruz ve ödeme alabilmek için yeni ödeme hesabı giriyoruz.


7- Burada verilecek bilgileriniz mutlaka doğru olmalıdır. Yoksa ödeme alamazsınız. İban Numarasını vermenizde bir sakınca yoktur. Kendinize bir havale ya da eft  yaptıracak gibi düşünün. Özel bilgi değildir. Özel bilgi anne kızlık soyadı, şifre, kullanıcı kodu, müşteri numarası gibi bilgiler verilmemelidir. Zanox bu bilgileri zaten sizden hiçbir şekilde istemez.
8- Reklamlara başvurmak için yine Profil sekmesine oradan da Reklam Alanları sekmesine tıklıyoruz.

9- Eğer bir web sayfanız veya bloğunuz varsa bu adımı yaparsınız,yok ise mail adresinizden onay bağlantısına tıklayıp üyeliğiniz aktif hale getirmelisiniz.
10-Tanım ve hedef grubu sitenizin veya bloğunuzun kısa bir tanımını yazsanız yeterli ama net açıklamalar sizin için daima iyidir.Sayfa baskıları tahmini rakamlarınızı yazmanız yeterli, aylık ziyaretçi yine aynı şekilde,aşağıdaki istisnaları kullanıyorum olduğu gibi de kalabilir yada size uygunları seçe bilirsiniz.Katogori kısmını kendinize uygun şekilde dolduracaksınız.Size uygun satış bölgeleri bloğunuzun, sitenizin hitap ettiği kesim ziyaretçiye göre siz belirleyeceksiniz.Sadece Türkçe ise Türkiye seçili oluyor ama diğer dillerde yayınların varsa ona göre ülke seçimini yapabilirsiniz.Kaydet düğmesine tıklayın

11- İlk programa başvuru sonrasında karşınıza çıkacak olan şartlar tanıtım ve kurallar sayfası

12- Bu alanda dikkat etmeniz gerekenler muhtemel kar marjınız ile geri dönüşüm süreleri kafanıza yatarsa ve başvuru koşullarını da karşılıyorsanız programa başvuru yapmanız için hiç bir engel kalmıyor. kabul ettiğinize dair alana işaret koyduktan sonra uygula düğmesine basarak kayıt olduğunuz mail adresine en geç 3 gün en erken 5 dakika da olumlu yada olumsuz cevap gelecektir.

13- Bundan sonra ise ana sayfanızda bulunan programlara tıklayıp onaylanan programın kod bağlantısının açıldığını göreceksiniz. Kod bağlantısına tıklayıp kodlarımızı alacağız.
14-Yayınlıyacağımız sayfaya uygun bannerileri seçip kodlarını yayınlayacağımız sayfamıza yapıştırıp yayınlayacağız



 Evet kaba taslak bu şekilde zanox üyeliği ve programlara kayıt. Kullanımı kolay bir arayüze sahip zanox sayfası.Ben ön bilgileri sizlerle paylaştım. Bundan sonrası sizin ilgi ve alakanıza kalmış, çevreniz var ise tanıtımlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Bu arada eğer bu işi ciddi anlamda yapmayı düşünüyorsanız zanox ile paylaştığınız bilgiler mutlaka doğru bilgileriniz olmalıdır yoksa ileride ödeme talep ettiğinizde sıkıntı yaşarsınız. MUTLAKA AD SOYADINIZI, TCKİMLİK NUMARANIZI VE BANKA BİLGİLERİNİZİ DOĞRU GİRMİŞ OLMALISIIZ. İŞLEMLER ve ÖDEMELER GİDER PUSULASI YOLUYLA ve BANKA ÜZERİNDEN YAPILDIĞI İÇİN BÖYLECE VERGİNİZİ DE ZANOX ÖDEMİŞ OLACAĞINDAN BU BİLGİLERİ MUTLAKA DOĞRU VERMENİZ GEREKİYOR.
Son olarak ödemeleri eft olarak yapıyorlar
Soru: zanox'ta minimum ödeme tutarı ne kadardır?
Cevap zanox'ta minimum ödeme EURO HESAPLAR İÇİNı 25€ 'dur. Bu tutarın bir süre sonra 40 TL olarak değiştirilmesi için hazırlıklar devam etmektedir.  Türk Lirası hesapları için 40 TL'dir
Soru ve Görüşleriniz için yorum bırakabilirsiniz.

SIK SORULAN SORULAR

Soru: Hesabımda belli bir süre için sağlamış olduğum lead ve satışların detaylarını görebilir miyim?
Cevap : Belli bir rapor şekli seçtikten sonra ekrana gelen pencerede üst tarafta Geri dönüşüm (Lead) detayları ve Satış Tedayları şeklinde iki farklı başlık göreceksiniz. Bu başlıkları tıklayarak satış veya lead'lerin detaylarını görebilirsiniz.

Soru: Türkiye zanox hesabım var. Başka ülke trafiğimde başka ülkelerdeki reklamlarınızı yayınlayabilir miyim?
Cevap : Eğer Türkiye'deyseniz ve Türkiye hesabınız varsa Türkiye'deki hesabınız ile tüm ülkelerdeki reklam programlarımıza başvurabilirsiniz ve yurtdışı trafiğnizde bu programları kullanarak yurtdışı trafiğinizden de gelir elde edebilirsiniz.  

Soru: :Onaylanmış olduğum programların banner'larını bir reklam alanında sırayla nasıl gösterebilirim?
Cevap: zanox hesabınızda "Bağlantılar ve Araçlar" menüsünde "Ad Delivery" seçeneğini kullanarak belli bir ölçüdeki banner için media konteyner oluşturabilir ve istediğiniz programın bannerlarını seçerek dahil edebilirsiniz. Akabinde kodunu alıp sayfanıza koyduğunuzda seçmiş olduğunuz bannerlar sırayla dönecektir. 
Daha sonra yine aynı yerden istemediğiniz banner'i çıkarıp , yeni bannerlar ekleyebilirsiniz. Hem de sayfanızdaki kodu değiştirmenize gerek kalmadan yeni bannerlar hemen sayfanızda güncellenecektir. Böylece bir reklam alanında birden fazla zanox reklam programının bannerlarını döndürerek hem reklam körlüğünü engellemiş olur hem de kazancınızı arttırabilirsiniz. Detaylı bilgiye ihtiyacınız olursa zanox müşteri temsilciniz size yardımcı olacaktır.  
Hemen ücretsiz kayıt olun ve kazanmaya başlayın!

Satış veya pazarlama veya satış sorumlusu musunuz?... Kendi Web sitesine veya e-posta adresine sahip kişisel hizmet sunucusu musunuz? Online pazarlamayla yeni gelir kaynakları edinmek ister misiniz? ZANOX.de AG, Avrupa'nın önder katılım ortaklığıyla pazarlama kuruluşlarından biridir ve katılım ortaklarına, entegrasyonu kolay bir teknolojinin yanı sıra birinci sınıf şartlarla olağanüstü hizmet sunar. Çok sayıda uluslararası ünlü müşteriye teklif verme şansına erişirsiniz ve çeşitli avantajlar elde edersiniz: - Milyonlarca ürün içeren Zanox Alışveriş Portal'ine ücretsiz bağlanma - Merkezi hesap yönetimi ve dünya çapında, hemen hemen tüm para birimlerinde tahsilat - Tek hesapla, istediğiniz sayıda ülkeyi kapsayan ortaklık programına katılım

 Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

170 yorum:

  1. MERHABA
    TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEYİ DETAYLI ANLATMIŞSINIZ FAKAT BEN KOD U REKLAMPANOSUNA YAPIŞTIRMAYI ANLAYAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM

    YanıtlaSil
  2. Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Sorunuzun cevabı ise reklam kodu seçtiğiniz program onaylandıktan sonra açılır ve oradaki çeşitli reklam gösterimlrinden seçtiğinizi ya internet sayfanızdan,ya bloğunuzdan istediğiniz bir yere kopyala yapıştır yöntemi ile yerleştirebilirsiniz. Blogger için yeni bir html/java gadget ekleme ile de yapabilir yada yazdığınız bir yazının içine html kodları arasına da yerleştirebilersiniz. çzel bir alan adınız var ise bu sefer de html bilginizin olması şart... Eğer mail ile yollamak isterseniz genelde katıldığınız programın kod sayfasının altında e-posta için verilen kodlar vardır onlarıda maillerinizde kullanabilirsiniz. Umarım zanox konusunda yardımcı olabilmişimdir.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim açıklama için
    benim bir sayfam yok fakat twitter hesabım var oraya yapıştır yapamıyorum kodu aldım fakat nereye yapıştıracağımı bilemiyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Tweeter hesabınızdan yapmak istiyorsanız o zaman kodlardan ayıklama yapmak zorundasınız. Ayıklama da şu anlamda eğer e-posta için verilen link de yoksa Zanox satış ortaklığı HTML kodunun içnden http://ad.zanox.com/ppc/ ve devamında numara olan kısmı kopyalayıp adres çubuğunuza yapıştırın ve eğer katıldığınız program sayfası açılıyorsa o link sizin paylaşacağınız link demektir.
    bundan sonra o kopyaladığınız linki tweeter'da facebook da heryerde paylaşabilirsiniz demektir. örnek olarak %95 İndirimli Fırsatlar! Tüm Fırsatları Bir Yerden Takip Et.
    bu bağlantıya farenizle sağ tuş tıklayıp bağlantı konumunu kopyalayı tıklayın ve adres çubuğuna yapıştırın http://ad.zanox.com/ppc/ olayını daha net görebilirsiniz size lazım olan budur.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    YanıtlaSil
  5. merhaba, ben Tipi: Web sitesi Adı: URL: http://

    yazan yere ne yazacağımızı anlamadım? yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Tipi:açıklaması kaydınızı web siteniz veya bloğunuz olduğunu belirtiyor kaydınızı yaparken bu adımı 6- Eğer bir web sayfanız veya bloğunuz varsa bu adımı yaparsınız,yok ise mail adresinizden onay bağlantısına tıklayıp üyeliğiniz aktif hale getirmelisiniz.
    web sayfanız yada bloğunuz varsa dolduracaksınız.

    haliyle url kısmınada web sayfanız yada bloğunuzun adresini yazacaksınız.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    YanıtlaSil
  7. merhaba
    ben üye oldum fakat hoşgeldin yazınısının altında şöyle bir yazı çıkıyor bunun anlamı nedir acaba ?

    No countries given. Missing 'country' parameter value: Please give country names of ISO A3 format and separate more than one countries with '_'. üyelik kısmında yalnış bir şey yapmış olabilirmiyim yardımcı olurmusunuz..?

    YanıtlaSil
  8. Size uygun satış bölgeleri kısmını büyük bir ihtimal boş geçtiniz,birde bulunduğunuz ülkeyi seçmemiş olabilirsiniz ama ilk seçenek daha akla yatkın.Yukarıda yazılabalrdan 7. adıma bakarsanız belki yardımcı olur.
    Umarım yardımcı olmuştur.
    Zanox satış ortaklığı
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

    YanıtlaSil
  9. http:// evveevesya.blogspot.com
    adlı bir bloğum var. Acemiyim zanoxan kodu alıyorum html/java script gadgetina yapıştırıyorum sayfada kod html olarak çıkıyor ne yapmalıyım.

    YanıtlaSil
  10. Geç cevap yazdığım için özür dilerim ilk yazdığım cevap güme gitmiş:)

    büyük ihtimal ile gadget de zengin metin sekmesindeyken html kodlarını yapıştıryorsunuzdur o na dikkat edip html'yi düzenle de yapıştırırsanız zanox kodlarını sorun düzelir.

    diğer bir sorun ise kodları tamamen kopyalayıp o şekilde yapıştırmanızı önereceğim,

    düşünmek ve paylaşmak dileğiyle...

    Not:
    çözüm işe yaradıysa paylaşmanızı rica edebilirmiyim...

    YanıtlaSil
  11. Zanox satış ortaklığı HTML kodunun [LE269] BAŞLANGICI [LB269] bu kısımları silebilirsiniz...

    YanıtlaSil
  12. Daha önce birmail gönderdim ama elinize geçtimi anlayamadım teşekkür ederim çözümlendi.
    gadget/htmlde zengin metin bölümüne tıklayınca html oluyor ondan sonra yapıştırınca düzeldi

    YanıtlaSil
  13. bunu ayrıca rica ediyorum kayıtlar arasında reklamları htmlden nasıl yapacağım bilmiyorum önerebileceğiniz bir site varmı


    sayfanız 20 dakikada açılıyor dikkatinizi çekerim

    YanıtlaSil
  14. Sayfa geç açılma problemini çözmeye çalışıyorum özellikle eski makinelerde sorun yaratıyor,birçok makinede ve farklı hızlarda test ediyorum şu an için daha hızlı ama yeterli olmadığını biliyoru. Uyarınız ve geri dönüşünüz için teşekkürler.

    Şimdi zanoxtan aldığınız kodları çok rahat bir biçimde yazdığınız yazının içine gömebilirsiniz. Bunun için yazı yazdığınız yerde html'yi düzenle ve oluştur vardır siz kodları html'yi düzenleye tıkladıktan sonra istediğiniz bir yere yapıştırın. bazı kodlar swf uzantılı olacağından oluştura tukladığınızda boşluk olarak görünecektir ama önizleme yaptığınız göreceksiniz. düzenlemeler için ise biraz html bilgisi şart.
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle..

    YanıtlaSil
  15. bilgisayarım lenovo cpu n270, 1.60ghz 789mhz, 0.99 gb ram windows xp service pack3 bilmem işinize yararmı

    YanıtlaSil
  16. birde diğer internet sayfalarınıda kilitliyor ve hepsi kapanıyordu şu anda yalnızca geç açılıyor sayfaları kilitlemiyor

    YanıtlaSil
  17. birde diğer internet sayfalarınıda kilitliyor ve hepsi kapanıyordu şu anda yalnızca geç açılıyor sayfaları kilitlemiyor

    YanıtlaSil
  18. Bu bilgilendirme için çok teşekkürler. Bir şekilde düzene oturmaya çalışıyorum umarım daha düzgün bir noktaya gelir...

    YanıtlaSil
  19. zanoxa da size sorduklarımı sormuştum mail göndermişler bende sizin sitenizin adresini verip sizden yardım alarak çözdüğümü bildirdim umarım sizin için sakıncası yoktur.
    Html sayfasından da artık reklamlarısizin dediğiniz gibi yapıp göstrebiliyorum Ben şablondaki html düzenleden yapmayaçalışıyordum kayıttaki html düzenleden yapınca oldu bunun içinde ayrıca teşekkürler
    iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  20. size yardımı olurmu bilmiyorum ama google translate i kullandığımdada bazen benzeri şeyler olabiliyor Si<zinkide buna bağlı olabiirmi

    YanıtlaSil
  21. Benim için herhangi bir sıkıntı yaratmaz,zanox ortaklığım olduğu için,yorumlar için teşekkür ediyorum. Sanırım sizin kullandığınız tarayıcı yani firefox,internet explorer,safari,chorome,opera artık hangisi ise onda sorun olduğu görünüyor çünkü google translate de sorun yaratıyorsa bu genel bir sorun demektir, mozilla firefox internet tarayıcısını kullanmanızı öneririm eğer onu kullanıyorsanız güncel bir sürüm olmasına dikkat ediniz.
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  22. admin zanox içeriğini kendi sayfamda kullanabilirmiyim.yazı içeriklerini kendi sayfamda kullanmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  23. Bağlantı adresimi vererek tabiki kullanabilirsiniz.
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle....

    YanıtlaSil
  24. Hocam yazı için çok çok çok teşekkür ederim. Ben uzun zamandır blog yazarlığı yapıyorum burada zanox'u kullanabilirmişim o kısmı anladım ama facebook sayfasında nasıl kullanacağım o kısmı tam anlayamadım. Mesala onların bana verdiği kodu html kodu onu nasıl facebook sayfasında yayınlayacağım? yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  25. Hocam peki kaç adet link yayınlayabiliyoruz?

    YanıtlaSil
  26. Yorum için bende teşekkür ederim. Sınırsız şekilde link yayınlayabiliyorsunuz facebook ile ilgili yayınlamada ise eğer başvurduğunuz program facebook paylaşımına izin veriyorsa size bağlantıları ona göre vermekte ayrıca siz o kadlardan oluşmuş bağlantıyı kopyalayıp facede yapıştırabiliyorsunuz. böylelikle facebook ve twitter da yayınlayabilirsiniz.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  27. Hocam kafamda tek bir soru işareti var hani bu vergi dairesi kısmını rastgele yazın diyorsunuz ya o kısmı anlamadım. Yani neden önemli değil o kısım o kısmı anlasam hemen başvuru yapacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
  28. Bu alanda dikakt etmeniz gerekenler muhtemel kar marjınız ile geri dönüşüm süreleri kafanıza yatarsa ve """başvuru koşullarınıda karşılıyorsanız""" programa başvuru yapmanız için hiç bir engel kalmıyor. kabul ettiğinize dair alana işaret koyduktan sonra uygula düğmesine basarak kayıt olduğunuz mail adresine en geç 3 gün en erken 5 dakika da olumlu yada olumsuz cevap gelecektir.

    Hocam tırnaklar içine aldığım kısımda tam olarak ne demek istediniz? Anlamadım yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  29. Kişisel kullanıcı iseniz vergi no önemli değil çünkü T.C Kimlik Numarası yeterli oluyor. O yüzden önemli değil ama yok ben fatura kesebilirim diyorsanız o zaman vergi no önemlidir.

    Başvuru koşulları ise programlara göre değişiklik göstermektedir, kimi belli bir ziyaretçi sayısı isterken kimi istemiyor,kimi blog,site isterken diğeri sadece e-mail,facebook veya twitter hesabı gibi sosyal paylaşım da üyeliği yeterli bulabiliyor.

    Ama benim tavsiyem güncel bir site veya blogunuz olması aynı zamanda güçlü bir sosyal paylaşım çevresidir.

    Kafanıza yatarsa dediğim olay, koşullar kısmını siz beğenirseniz programa başvurun demek istiyorum. Çünkü zanoxta ilk önce şartlara uyuyorsanız size kabul seçeneği çıkmaktadır.Siz şartlara uyuyorsunuz ama reklamın şartları size uymuyordur bunun için kabul etmeyebilirsiniz. Başka programlara bakarsınız.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  30. Hocam son bir soru daha... Şimdi ben kimlik numaramı veriyorum o zaman çünkü bireysel kullanıcı olacağım. çok teşekkür ederim cevabınız için.

    YanıtlaSil
  31. Fatura kesemeyen herkes bireysel kullanıcıdır ve tc kimlik o yeterli kayıt için...

    Geri dönüş için ben teşekkür ederim...

    Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle

    YanıtlaSil
  32. Hocam kayıtı tamamladım ve iki adet reklama başvurdum. Galiba onay sürecine girdim çünkü kodları alamıyorum.

    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için...

    YanıtlaSil
  33. Okuduğum bir kaç yazıda zanox'un ödeme yapması için illa fatura kesilmesi gerektiğini gördüm. Bireysel bir kullanıcı olarak nasıl fatura kesebiliriz ki?

    Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  34. Zanox kendisi fatura kesiyor yani gider olarak gösterdiği için kişisel kullanıcılar da tek fatura olayı bu,onun haricinde herhangi bir fatura olayı yok hatta fatura kesildiğinde kazancınızdan stopaj eklenerek fatura hazırlanıyor,600 lira kazancınız görünüyorsa 600 alırsınız 108 lira vergiyi onlar ödüyorlar yani sizin brüt kazancınız 708 lira %18 düşüldükten sonra 600 lira net kazancınızıdır.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  35. Yardım edebildiysem ne mutlu bana...

    Başarılar...

    düşünmek ve paylaşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  36. teşekkürler hocam

    YanıtlaSil
  37. Rİca ederim,
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  38. hocam para birimini euro yaptım ama iki tane firma parayı türk lirası olarak veriyor. Şimdi profilden gidip euroyu değiştirmem mi gerekiyor. Euro kalsa sorun olur mu? Daha beklemede bu arada hocam kodu alamadım :)

    YanıtlaSil
  39. Para birimi ile ilgili bir sorun olmaz,hesabınıza türk lirası olarak geçer çünkü artık ödemeleri türkiye şubesi yapacak...

    Kod bekleme süresi değişiyor o yüzden net bir zaman bende veremiyorum...

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  40. Hocam yine ben :) reklamlarım onaylanmış şey bu text linkleri yayınlamak için verilen reklam ile ilgili olarak bir makale yazıp onların içerisinde yerleştirmek en güzeli galiba. Bir de bu text linki istediğim kadar kullanabilir miyim?

    YanıtlaSil
  41. Gözünüz aydın ve Başarılar,kesinlikle alakalı bir yazının içinde kullanmanız en mantıklısıdır. Linkleri istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  42. Hocam çok çok teşekkürler Allah razı olsun...

    YanıtlaSil
  43. Zanox'u bende kullanmaya başladım. Ama kafama şöyle bir soru takıldı. Kodları alırken kodların en üstünde bir şeyler yazıyor. Kodu direk yapıştırınca reklamlar gözükmüyor ama o kısmı silince her şey yolunda acaba o kısmı silmemin sakıncası olur mu

    YanıtlaSil
  44. @AdsızGenelde o üstte yazılanlar uyarı amaçlı onları sildiğiniz de birşey olmuyor ama sizin anllatığınız durumda ilginç oldu çünkü hepsini kopyalayıp yapıştırdığınız da aslında sorun olmaması lazımdı. Bu şekilde sorun yoksa kullanmanız içinde bir sorun yoktur.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  45. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende oyun siteme zanox sistemini koydum inşallah işe yarar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer ziyaretçi sayınız iyi ise mutlaka işe yarar,tanıtımlarını yaparsanız şansınız daha çok olacaktır.
      Başarılar
      Düşünmek v e Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  46. merhba bırsey soracam.... uye olanların ıp lerını goremıyorum .. yanı arakasım uye oldum deı ve ıp sını yolladı bana ama topla 5 6 kısının uye oldugunu goruyorum ama kım hangı ıp ıle uye oldugunu goremıyorum .. yardımcı olursanız cok sevnırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İp ile zanoxta takip yok sadece saat,gün olayı var o yüzden ip ile işiniz yok.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  47. çok faydalı bir yazı olmuş tebrik ediyorum kardeşim.Bir sorum olucak iş ortaklığı yağtığım firmalara üyelikler yaptırdım fakat bazıları kabul edilmemiş galiba mesela aççık onaylanmış 11TL diyor teyit edilen 7.15TL diyor 3-4 gün oldu çoğu üyelik hesabıma geçmemiş yani teyit edilmemiş.neden olabilir.ve en önemlisi bannerlardan üyelik yaparlarken hangi firma kabul etmiş veya onaylamış üyeliği bunu göremiyorum yeterli bilgi yok gibi bunu nasıl öğrenebilirim detaylı anlatırsanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler başarılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkürler. Onayalama süreleri değişmekte en kısa 14 gün en uzun 6 ay sürmekte bugüne kadar bana 6 ay süren ve hala paramı alamadığım program vestel programı onun haricinde diğer firmalar 14 günde onaylayıp 28. günde teyit ettiler teyit edilmesi demek paranın artık sizin olduğudur. Her ayın 1 inde ödemeler açılır 3 gibi kapanır bir daha ki aya devir olur. Hangi reklamlardan üye kazandığınızı görmek isterseniz istatistikler butonu var orada gün gün ay ay yıl yıl veya tüm zamanların istatistiklerini alabilirsiniz. Performans ve analiz bazlı istatistikleriniz de açık,onaylanmış,red edilmiş veya teyit edilmiş raklamlarınızı görebilirsiniz. biraz kurcaladığınız zaman daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  48. anladım çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, sienizde veya bloğunuzda benim bloğumdan da bahsederseniz sevinirim.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  49. yaw ben zanoxa kayıt oldum . 2 ürüne başvurdumda programlar ksmında trendyol ve bonubon var tmm ama KOD secenegi calısmıo satış ortaklıgı kodumu nasıl alıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onay almadınız ondan dolayı daha kod görünmez mailinize onaylandığınızı belirten mail gelecek,ondan sonra kod ksımı açılacak.

      Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle...

      Sil
  50. saolasın kesin onay veriliyor mu neye göre karar veriyolar onay şeysine?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlarınız uygun ise genelde onay veriliyor,programlara başvurmadan önce kuralları ve özel şartları mutlaka okuyun ve ona göre programlara başvurursanız onya süreci daha çabuk işler.

      Gerekli bilgiler yukarıda ki yazıda aslında mevcut...

      Sitenizde bloğumun bağlantılarını paylaşırsanız sevinirim.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  51. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bütün ayrıntıları ile anlatmışsınız. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  52. Merhaba,
    facebook sayfamız zanox'ta doğrulanmıyor. www.facebook.com/AYSEGULMUTFAGI
    Nedenini öğrenebilir miyiz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burada ki numaradan çok rahat öğrenebilirsiniz pazartesi-cuma günleri saat 09:00 18:00 arasında iletişime geçerseniz yardımcı olurlar.İletişim

      Soru, istek ya da önerileriniz mi var? Sizden gelecek mesajları ilgiyle bekliyor ve mümkün olan en kısa sürede yanıt vereceğimizi bilmenizi istiyoruz.

      zanox Reklam Hizmetleri Limited Şirketi
      Nispetiye Cad. Ihsan
      Aksoy Sok Eva Apt. No.7 D.3 Etiler
      34337 Istanbul
      Türkiye

      T: 90 212 359 59 00
      info.tr@zanox.com

      Sil
  53. Merhaba, benim blogum var ve zanoz'a üye oldum fakat blogumun yani reklam alanımın doğrulanması için verdiği kodu nereye ve nasıl yerleştirmem gerektiğini anlayamadım, yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yukarıda verdiğim bilgileri derleyecek olursak sizin bloğunuzda gadget ekleme de hatml/javascript gadgeti ekleme var oraya zanoxtan aldığınız kodları yapıştırmanız yeterli olcaktır.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...
      Not: Olumlu ya olumsuz geri dönüş sağlarsanız sevinirm...

      Sil
  54. Reklam alanlarınızı şimdi doğrulayın! şeklinde bir kod kümesi veriyor fakat wordpress sisteminde bu kodlar nereye yapıştırılacak belirtilmemiş bir kaç yere yapıştırdım ama doğrulayamadı neyi yanlış yapıyorum acaba.. Sevgiler

    YanıtlaSil
  55. Wordpres hakkında çok bilgim yok ama doğrulamalr genelde head> head> kodları arasında olmalı yoksa birçok doğrulama kabul edilmez.

    umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  56. merhaba
    ben 7.aşamada kaldım benim bir web sitem yada bloğum yok. facebook ya da twitter edresimi yazamıyor muyum?

    YanıtlaSil
  57. merhaba
    ben 7. aşamada kaldım benim bir web sitem ya da bloğumyok. facebook ya da twitter hesabımı yazamaz mıyım

    YanıtlaSil
  58. 7.aşamaya yazamıyorsunuz o bölüm illaki bir sitesi veya blogu olanlar için... siz normal şekilde kayıt olup,mail adresinizle devam edeceksiniz.mail adresnize gelen aktivasyon bağlantısına tıklayın ve yeniden giriş yapın. vergi bilgilerinizi girdikten ve kaydet dedikten sonra çıkacak olan sayfanın altında başlangıç sayfası yazan bağlantıya tıklayın oradan anasayfaya geleceksiniz ve sol üst köşede bağlantı sekmelerini göreceksiniz oradan progrmalar kısmından başvuru yapabileceğiniz programları bulun ve başvurun onay geldikten sonra yine programlardan kod bağlantısı açılacaktır ve e-postanızı kullanarak satışa başlayabilirsiniz.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...
    Olumlu yada olumsuz geri dönüşünüzü bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  59. güzel bir anlatım olmuş.emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  60. Şimdi ben kayıt olurken kafamdan bir site salladım şimdi de düzeltemiyorum. İkinci olarak programlara başvuruyorum ne zaman onaylanacak ve onaylandıktan sonra kazanmaya nasıl başlıycam? İyi günler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onaylanma süresi belli değildir 5 dakikada oluyor bir kaç günde sürebiliyor. Onaylandıktan sonra programlar menüsünde kod bölümü açılacak ki bunları yukarıda yazdım. profilden sitenizin adını değiştirebilirsiniz.

      Düüşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  61. youtubekanalım ile reklam yayınlayacağım ama site doğrulamasını yapamadım yardım edermisiniz. doğrulama kodunu nereye ekleyeceğimi anlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siteniz olması gerekiyor youtube kanalı olmaz. doğrulama kodu girilebilecek bi yeri yok...

      düşünmek ve paylaşmak dileğiyle...

      Sil
    2. dailymotıon veya blog'da nasıl yapabilirim o zaman lütfen anlatırmısınız 1 gündür uğraşıyorum yapamadım

      Sil
    3. aslında dailymotıon'da reklam vermek istiyorum ,youtube olmadığı için
      dailymotıon olmaz ise blog var twitter var yardımınızı bekliyorum sadece doğrulama kodunu tamamlasam işe başlıyacağım

      Sil
    4. site doğrulama kodunun mantığı bir websiteniz veya bloğunuz olduğunu ve onun sahibinin de siz olduğunuzu teyit etme amaçlıdır, diğer bahsettiğiniz twitter,youtube,dailymotion gibi sosyal paylaşım sitelerine doğrulama kodu girme imkanınız yoktur. Bu yöntemi kullanmak için, sitenize ait sayfaların HTML kodunu düzenleyebiliyor olmalısınız.Blogspot gibi hazır bloglarda html yi düzenle sekmesi vardır. oraya doğrulama kodunu daha önceki yorumlarda dediğim gibi eklemeniz gerekmekte fakat bu konu hakkında bilginiz yok ise ilk önce arama motorlarında basit html bilgisini aratmanız gerekmekte.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  62. teşekkür ederim yardımınız için artık yaparım heralde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim herhangi bir sorunda yorumlarınızı beklerim...

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  63. Hocam yanlız satış linkiyle Adwordste sitesiz text reklam ile reklam yayınlayabilirmiyiz.Kolay gelsin bol kazançlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunuzu tam anlamamakla beraber anladığım kadarı ile cevap vermeye çalışayım. Adwords te nasıl yayınlayacağınız konusunda bilgim yok bu adwords konusu sanırım başka birşey olacaktı. Sitesiz reklam yayınlanabilir mail yoluyla,ya da sosyal paylaşım siteleri ile tabiki katıldığınız programın bunlara izin vermeside lazım.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  64. denedim bakalım. dünden beri kabul edilen yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı programlarda 1 haftayı bulabiliyor, bu arada başka programlara da başvurmanızı tavsiye ederim.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    2. zanox un kendi reklamını aldım geri dönüş karşılığı ödeme yapıyor sanırım. bir arkadaşıma söyledim sitemdeki linke tıklayarak üye oldu
      ne kadar sürede onaylıyorlar
      analiz filan yaptım birşey göstermiyor.
      ayrıca bilgiler kısmında
      Ortalama işlem süresi boş
      Geri dönüşümler (Lead): Aktif değil
      Satışlar: Aktif değil

      teşekkür ederim

      Sil
    3. Evet geri dönüş (lead) üzerinden ödeme yapıyorlar, istatistikler bağlantısından günlük hafatalık, aylık ve yıllık yada program bazında, reklam bazında satışlarınızı veya geridönüşümlerinizi görürsünüz genelde anlık olarak işlenir bazen birkaç saati yada günü bulabilir.

      Şu an için satış ve geridönüş olmadığından dolayı o kısımlar boş olabilir.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    4. evet şimdi baktım 1led gösteriyor. teşekkür ederim

      Sil
  65. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  66. blogerim var eklemiyorum nasıl ekleyebiilirim zanoxa. saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Resimli anlatımda 6. ve 7. adımları yaparsanız blogunuzu kayıt ettirebilirsiniz. Yorumlarda detaylı açıklamalar bulunmaktadır.

      Yine de yapamaz iseniz detaylı olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle..

      Sil
    2. üstadım yorumları okuyarak denedim olmadı

      Sil
    3. zanoxa kayıt ettirme deil kodu bloguma yapıstıramıyorum sorun orada bloger gadget ten gadget ekledim html kısmına tıkladım kodu indirdim ekledim olmadı

      Sil
    4. Sorunu detaylı bir şekilde yazarsanız size öyle yardımcı olmaya çalışıyım.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle..

      Sil
  67. efendim yurdanur hanım ile aynı sorunu yasıyorum yorumlara istinaden bloger gadget javaya tıklayıp oraya baslığı zanox yazıyorum zengin metine tıklıyorum zanoxdan indirdiğim kodu yapıstırıyorum olmuyıor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zengin metine tıklamadan denedinizmi ve kodu tam olarak kopyalayıp yapıştırabiliyor musunuz? Son olarak hata nasıl yazı şeklinde mi yoksa hiç birşey çıkmıyor mu?

      Yazı şeklinde ise hata kodları tam kopyalayıp yapıştıramadığınızı gösterir yada yanlış yere yapıştırmışsınızdır. Hiçbirşey çıkmıyorsa gadget kayıt edilmemiş olabililir.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  68. efendim gercekten olmuyor bana nasıl yardımcı olabilirsiniz iletişim adresinizi verirseniz özel olarak görüşelim

    YanıtlaSil
  69. https://twitter.com/haytahayatekleyin yardımcı olayım

    Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  70. twitter dan olaşamadım mail attım ilgilenirsen sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mailiniz gelmedi
      iletişim adreslerimi güncelleyeyim:
      https://twitter.com/haytahayat
      sdoldur@gmail.com

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle

      Sil
  71. zanoxtan onaylanan reklamı facebook ve twitterdan paylaşmak için ayrıca şirketle irtibata mı geçmek gerekiyor. yada kodu direk paylaşınca oluyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başvurduğunuz program facebook veya twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine izin veriyorsa bağlantıyı direk paylaşabilirsiniz ama izin vermiyor ise sadece sitenizde veya reklam yayınlama şartlarınız ne ise o şekilde yayınlayabilirsiniz

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  72. merhaba ben bu ise yeni basliyorum ama konu hakkinda detayli bilgiye sahip degilim bana yardimci olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda yazdıklarımdan daha detaylı bir anlatım şansım yok. Öğrenmek istediğiniz bütün bilgiler makalemde yazıyor. Daha fazla nasıl yardımcı olabileceğimi bende bilmiyorum. Aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  73. Merhaba,
    Zanox.com'a kayıt oldum. Bir programa başvurdum sonra zanox.com'dan çıktım ve bir daha da giremedim hep hata verdi. Problem nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şifrenizi sıfırlamayı deneyin,başka bir bilgisayardan girmeyi deneyin,veya başka bir browser(internet tarayıcısı) deneyin son olarak zanox desteğe mail atabilirsiniz.http://www.zanox.com/tr/iletisim/ adresinden ulaşabilirsiniz.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  74. Merhaba Bannerleri nasil bloguma ekleyebilirim. Herhangi bir kod vermiyor.

    YanıtlaSil
  75. Programlar kısmında başvuru yaptığınız program onaylandıktan sonra kodlar açılıyor.

    Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba marketplace diye bir şey var oradan mı işlemlerimi yapacağım %100 profil onayla diyor ama ilk işlemi yapamıyorum ?

      Sil
  76. Onaylama işlemi, size üye olduktan sonra verilen html kodunu sitenize yerleştirmenizle, olacaktır. Gerekli açıklamlar yorumlarda vardır.

    Düşünmek ve Paylaşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki o işlemleri yapmadan programlara başvuru hakkı tanınıyor galiba. Yapmamıza gerek var mıdır ? Var ise sitenin neresine ekleyebilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

      Sil
    2. Onaylama işlemi site sizin mi değil mi diye yapılan bir işlemdir. Yapmanıza gerek vardır çünkü sitenin sahibi olduğunuzu gösterir. yukarıda bu konu ile ilgili yorum var.
      ama buyrun ben tekrar size yazayım.
      te doğrulama kodunun mantığı bir websiteniz veya bloğunuz olduğunu ve onun sahibinin de siz olduğunuzu teyit etme amaçlıdır, diğer bahsettiğiniz twitter,youtube,dailymotion gibi sosyal paylaşım sitelerine doğrulama kodu girme imkanınız yoktur. Bu yöntemi kullanmak için, sitenize ait sayfaların HTML kodunu düzenleyebiliyor olmalısınız.Blogspot gibi hazır bloglarda html yi düzenle sekmesi vardır. oraya doğrulama kodunu daha önceki yorumlarda dediğim gibi eklemeniz gerekmekte fakat bu konu hakkında bilginiz yok ise ilk önce arama motorlarında basit html bilgisini aratmanız gerekmekte.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    3. Kusura bakmayın çok fazla soru sordum ama bu kodu başa mı ekliyoruz yoksa sona mı ekliyoruz yoksa var olan kodu silip onun yerine mi ekliyoruz ?

      Sil
    4. nereye eklediğiniz hakkında bilgim yok ama doğrulamalar genelde html düzenlede iseniz, head> head/> kodları arasında olmalı yoksa birçok doğrulama kabul edilmez.
      Detaylı yazarsanız bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada yorumlarda aslında bütün cevaplar yazıyor.
      düşünmek ve paylaşmak dileğiyle..

      Sil
    5. meta name'li
      diye bir kod veriyor. Sitene ekle diyor. Html yerini açtığımda bir sürü kdolar çıkıyor bu kodu onları başına mı ekleyeceğim. Oraya ekledim ama ardından onayla dediğimde onaylanmadı

      Sil
    6. html düzenleye geldikten sonra ctrl ile birlikte f tuşuna basın bul çıkacak oraya <head yazın bulduğu yerin hemen altına aldığınız kodu yapıştırın sonrada kaydet diyin. kaydetme başarılı olduysa zanox sayfasından onaylayın hepsi bu kadar.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    7. Teşekkür ediyorum. Bir de alana sadece Türkiye işaretlediğim için sadece Türkiye'deki firmaların reklamını yapabiliyorum galiba. Türkiye olarak işaretlediğim yer değiştiriliyor mu ? Ben bulamadım da nerede acaba?

      Sil
    8. Profil bağlantısınıdan Reklam alan sekmesine gelin orada kendi sitenizi vaya blğunuzu göreceksiniz ekeanın sağ tarafında düzenle var oraya tıklayın oradan değiştirebilirsiniz.

      Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    9. Sorularımı cevaplayan bir tek sizsiniz bunun için size ayrıca teşekkür ediyorum. Bir de programlarda gezerken üye başı 115-120 € veren firma gördüm bu fiyatın bu kadar fazla olmasının nedeni nedir ? Başvursan üye yaptığımda 120 € mu gelecek ?

      Sil
    10. Ben teşekkür ederim ve gecikme için özür dilerim, şartlar kısmını iyi bakmak lazım ama genelde üyelik tek başına geçerli olmaya biliyor, ayrıca o kişinin üyeliğinin veya verilen hizmetin kabul edilmesi gerekiyor,mesala banka kredi kampanyası var başvuru başına 30 tl veriyor ama başvuru onaylanır ve başvuran kredisini alırsa bu para sizin hesabınıza geçiyor.
      Başta dediğim gibi şartları iyi okumak lazım.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...
      Bloğumun link paylaşımlarını yapmanız dileğiyle...

      Sil
  77. Merhaba ,
    İlk olarak anlattıklarınız çok başarılı ve gayet açıklayıcı bilgilerdir.Allah yolunuzu açık etsin, bir sorum olucak size. Ben yeni zanox kullanmaya başladım , reklamlar için sosyal medyayı kullanmayı düşünüyorum. Ürün sayfalarının çoğu birbirinden farklı. Bazılarında bir tablo çıkıyor sosyal medya kutucuğu izin verilmiş, bazılarında aynı tabloda bize ulaşın simgesi koymuşlar, onlara niçin ulaşmam gerekiyor ve nerden ulaşıcam, bi diğeride bazı ürün sayfalarında ise daha farklı bir tasarım çıkıyor o bahsettiğim tablo kayboluyor ve baktığım zaman göremiyorum nelere izin var nelere izin yok diye. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,Bize ulaşın simgesinin muhattapları başvuruyu yaptığınız programın sorumlulardır ve genelde onay maili geldiğinde o kişiler ayarlamaları yapar bu kişilerin ismi programlarda yazar ve iletişim adresleride vardır. Zanox ta başvurduğunuz programlarla ilgili sıkıntılarınızı o kişilere bildirebilirsiniz. Onlara ulaşmanızın sebebi ise reklamveren ile görüşüp sizin durumunuzu iletiyorlar ve reklam veren izin verirse o zaman sosyal medya da bu linkleri kullanabşiliyorsunuz.Zanox'a üye girişi yaptıktan sonra programlar sekmesine tıklayın oradan başvurduğunuz programın üstüne tıklayın ve açılan sayfaya bakarsanız hem yukarıda hem de aşağıda görebilirsiniz izinleri.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...
      Not: Olumlu veya olumsuz geri dönüşlerinizi bekliyorum, bloğumun bağlantısını sitelerinizde veya bloglarınızda paylaşırsanız sevenirim.

      Sil
  78. Merhaba. Ödeme alt limiti nedir ?
    Bir de ben adtriplex ile çalışıyorum aralık ayında yaptıklarımı ocak'ın 15'nde veriyor. Burada ocakta yaptıklarımı şubat'ın 1'nde veriyor değil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yazımın en son kısmında yazıyor ama tekrardan sizlerle paylaşayım"ödemeleri eft olarak yapıyorlar ve 10 LİRA VEYA 5 EURO olunca ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz." Ayın 1 ile 3 arasında ödeme talebi açılıyor,siz talebi cevaplıyorsunuz ve 15 gün içinde hesabınıza gönderiyorlar.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    2. Güncelleme son değişiklik ile ödeme 40 tl ve 25 euro olarak değişmiş.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  79. hocam sitemize reklam alacağız fakat program ara bölümünden arıyorum siteleri buluyor. sonrasında uygula diyorum fakat beyaz sayfa geliyor önüme zanoxta reklam yayıncısı olmayı bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Program araması için parametreler ve filtreler bölümüne tıklayıp sekmeleri teker teker deneyiniz. aynı zaman da üyeliğiniz aktif olması lazım. son olarak başka tarayıcılarda deneyin ie,firefox,chrome gibi...
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  80. Sayfa doğrulamayı blogum için nasıl yaparım? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar içerisinde doğrulama ile ilgili paylaşım ve çözüm yolu vardır. ctrl+f yaparak(bul)aradığınız cevabı bulabilirsiniz.
      ama buyrun ben tekrar size yazayım.
      Doğrulama kodunun mantığı bir websiteniz veya bloğunuz olduğunu ve onun sahibinin de siz olduğunuzu teyit etme amaçlıdır, diğer bahsettiğiniz twitter,youtube,dailymotion gibi sosyal paylaşım sitelerine doğrulama kodu girme imkanınız yoktur. Bu yöntemi kullanmak için, sitenize ait sayfaların HTML kodunu düzenleyebiliyor olmalısınız.Blogspot gibi hazır bloglarda html yi düzenle sekmesi vardır. oraya doğrulama kodunu daha önceki yorumlarda dediğim gibi eklemeniz gerekmekte fakat bu konu hakkında bilginiz yok ise ilk önce arama motorlarında basit html bilgisini aratmanız gerekmekte.


      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  81. Merhaba
    Ben zanox a uyeyim ve blogumda kodlari uygulayarak reklam yayinliyorum.
    Ama belirli bir urune ozel reklam kodlarini uygulayamiyorum.
    Post bolumundeki html in icine yapistirdim yine olmadi. Acaba ana html icinemi yerlestirecegim.
    diye basliyan diye biten urun reklamindan bahsediyorum.
    Tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Bununla ilgili zanox içinde, programlar kısmında Ürün bilgisi indirme var orada kampanyaları ve ürünleri bol olan reklamverenlerin xml dosyaları mevcut o dosyayı indirdiğinizde aradığınız ürün için html linklerini bulabilirsiniz ve o şekilde kullanabilirsiniz. Yalnız bu xml dosyasını bende normal web sayfası haline getirmeyi bulamadım veya beceremedim. aralarından bana lazım olan bağlantıları alıp o şekilde kullanıyorum.

      Not: diye başlıyan diye biten kısmını anlayamadım.

      Düşünmek ve paylaşmak dileğiyle...

      Sil
    2. Yanıtınız için teşekkür ederim. product zupid ile başlayan product ile biten yazmıştım ama yarım çıkmış özür dilerim..xml sayfasını indirdim ama bir ürünün kodunu nereden başlatıp nereye kadar kopyalayacığımı bilemedim....birde yine gadget java ilemi yapacağım..Teşekkürler

      Sil
    3. ilk önce aradığınız kampanyayı bulmak için ctrl+f yapın ve bulmak istediğiniz ürünün adını yazın sonra orada bulduğunuz satırları takip edin ve http://ad.zanox.com/ppc/?22654212C1923391734 ulp kısmını almayın ve http kısmından kopyalayın numaralar benim kampanya numaram sizdekinde farklı olacaktır. bu bağlantıyı istediğiniz bir yerde kullanabilirsiniz, bazen bu bağlantılarla kampanyalar tutmamaktadır.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    4. Teşekkür ederim..deneyip sizi bilgilendireceğim..kolay gelsin

      Sil
    5. Rica ederim umarım olumlu sonuçlanır.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    6. Merhaba sizin anlattiginiz gibi uyguladim oldu. Tesekkur ederim.

      Sil
    7. Geri dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim. Bol kazançlar diliyorum.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  82. hocam yorumlarınız çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  83. ne zamandır bu konuda araştırma yapıyorum bu konuda bilgi alacağım birini görünce rahatladım şu hesap numarası olayı beni korkutuyor nasıl güvenebilirim başka yolu yok mu bu işin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hesap numarasında sorun yok ama illa ki sorun oluyorsa sizin için yeni bir hesap açın kendinize sadece bu işler içn kullanacağınız o zaman içiniz daha rahat eder. hesap numarası vermekle bir sorun yaşamazsınız ama temkinli olmak sizin en doğal hakkınız.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  84. hocam tekrar sorum olacak kusura bakmayın ben ayrıntıya çok takılırım hesap sorun değil kullanmadığım hesaplarım var da bu hesaba borç falan gibi olaylar olmaz dimi



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu,
      Benim bildiğim banka hesaplarına özellikle vadesiz açılmış olanlara borç çıkarılma durumu olmaz, sonuçta o hesap sadece banka işlemleriniz için bir aracıdır. Çek veya Kredi kartı gibi kullanma şansınız yoktur. Hesap size para girişinizi kolaylaştırmak için gereklidir. sizden para çıkışı unutmayın sizin bilginiz dahilinde olur. Yani bu vadesiz hesaplara sizin bilginiz olmadan para yatabilir ama çekilmesi gerektiğinde sizin onayınız olması lazım.

      Son olarak bu konuda emin olmak için çalıştığınız banka ile görüşmeyi ihmal etmeyin banka hesap numaramı 3. şahıslarla paylaşmak sorun olur mu diye sormanız halinde size net cevabı vereceklerdir.
      Son olarak kiracısı olan bir ev sahibini düşünün hesap numarasını veriyor ve belki onlarca kişiye vermiştir hesap numarasını.

      Not: Unutmayın her zaman internet ortamında temkinli olmak en iyisidir ve kişisel güvenliğiniz için mutlaka konuyla ilgili çalıştığınız banka veya kişilerden teyit alınız, hiçbir zaman size özel bilgilerinizi( anne soyadı, dayı soyadı, tc kimlik no, kimlik seri no, şifre , parola, kredi kartı numarasını paylaşmayınız. İnternette güvenli dolaşabilmek için bu tür bilgileriniz bilgisayarlarınızda bulundurmayınız ve güvenliğinde şüphe duyduğunuz hiçbir site veya sayfayı açmayınız, kaba bir tabir vardır ama teşbih de hata olmazmış Köpeğe dalaşmaktansa Çalıya dolaşmak en hayırlısıdır.
      Kesimlikle araştırma yapınız, söylenenleri ve yazılanları teyit ettiriniz.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
    2. Hocam TC paylaşmayın demişsiniz ama yukarıda ödemeler için TC gerekli diyor gözden kaçırdığım nedir anlayamaadım aydınlatır mısınız?

      Sil
    3. Teyit etmeden ve araştırmadan paylaşmayın anlamında yazdım. Yoksa bugün kargodan tutunda, online alışverişe kadar zaten tc kimlik no vermek zorundayız ama güvendiğimiz bildiğimiz firmalara yoksa önümüze gelen her yere anlamında değil.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  85. Hocam gerçekten çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı olmuş şu an başlangıç aşamasındayım takıldığım yerde tekrar rahatsız ederim tekrar sağolun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim ve her zaman beklerim.

      düşünmek ve paylaşmak dileğiyle...

      Sil
  86. Ben zanoxa başlayalı bir hafta oldu tıklamada var ve rapor kısmında .

    İstatistikler belirli bir zaman dilimine kadar toplanmış olan işlemleri gösterir.
    Görüntülemeler:02.04.2013 21:00:00 Geri dönüşümler (lead):02.04.2013 21:35:44
    Tıklamalar:02.04.2013 21:00:00 Satışlar:02.04.2013 21:35:44
    Dikkat: Görüntülenen veri gerçek değerlerden farklılık gösterebilir.

    gibi ifadeler var fakat satış olmuşmu olmamışmı bunu anlamak imkansız.Net olarak satış olmuşmu olmamışmı buna nasıl bakabiliriz veya üstte yazdığım değer neyi ifade ediyor çok karmaış bir paneli var malesef... Hiç bir şeyi net olarak belirtmemişler insanın aklı bulanıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      istatistiklerde bütün detaylar görünmektedir. Lead olayı satıştan değilde üye olunarak kazanılan ücreti gösterir,satışlar ise sizin bağlantınız üzerinden yapılmış olan satın almaları ifade eder. Eğer satış veya geri dönüşüm olmuş ise bu kendi alanlarında sayı olarak ifadesi olur mesela eski arayüzde istatistikler yeni ara yüzde raporlar kısmına geldiğinizde bu yıl (zaman) sekmesine tıkladınız ve açılan sayfada nisan ayını buldunuz ve tekrar oraya tıkladınız. burada karşınıza çıkan tabloda reklam gösterim sayısı,bu gösterimler sonucunda tıklama sayısı bu tıklamardan sonra oluşan lead(geri dönüşüm) ve satış sekmeleri vardır. işlemler ve işlemler komisyonu sekmeleri ise reklam veren tarafından onaylandıysa yeşil tarafta durur onaylanmadıysa kırmızı tarafta olur. şu an için anlaşılan sizin daha bir satış veya geri dönüşümünüz olmadığı için boş. Boş olduğu içinde herhangi bir veriniz yok.
      Panel ilk başta karmaşık gelebilir ama daha sonra kullandıkça fark edeceksiniz ki aslında gayet kullanışlı.
      Biraz daha çaba ve dikkat ile kolayladığını fark edeceksiniz.
      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  87. Sonsuz yaşam hocam ben bişeyi anlamadım mesela bi programa başvurdum kabul edildim reklamınıda koydum siteye . o benim koyduğum reklamdan girip alışveriş yaptıklarındamı kazanıyorum sadece ? Hocam bana bu lazım değil ben yönlendirmeden para kazanmak istiyorum bunu nasıl yapcam . yani mesela siteme giren arkadaş reklama tıkladığında para kazanmak istiyorum yani reklama tıklattırıp para kazanma ama bulamıyorum hocam biraz yardımcı olursanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  88. Merhaba Mehmet Bey
    Sizin istediğiniz şekilde programlar zanox içerisinde çok azdır. genelde zanox reklamverenleri satışlardan ya da üyeliklerden para kazandırır. Onun haricinde tıklama başına veya yönlendirme üzerinde programlar yok denecek kadar azdır. Ama yabancı hitleriniz yüksek ise yabancı reklam verenlerde bulabilirsiniz. Programlar kısmından aratma yaparak bulabilirsiniz.
    Düşünmek ve Paylaşamak Dileğiyle...

    YanıtlaSil
  89. Merhaba. Ben uyguladigim programin bannerini bloguma yerlestirdim. Ve reklama tikladigimda bana özel linkle siteye giriyor. Buraya kadar tamam :) ama sitede her hangi bir ürünü secerken, artik linkte bana ait oldugunu gösteren hic bir sey olmuyor. Yani o ürunu benim sitemden biri alinca nerden anlayacaklar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      siteye bir kere sizin adresinizden giriş yapıldığında çerez sizin adınıza kayıtlı oluyor ve o siteden yapılan diğer gezintilerde sizin adınıza yapılmış sayılır. Bu yüzden fazladan bir bağlantıya ihtiyacınız yok. Yalnız bazı zamanlarda vip yayıncılar var örnek google, hurriyet gibi ziyaretçisi ve satışı çok olan siteler gibi bu sitelerden daha önce tıklanmış ise onların hesabına gecer ama bu çok nadir bir durumdur.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  90. Valla 15 gün oldu bannerler ve derin link şeklinde yayın yapıyorum.Halen 1 cent kazanç bile göremedim.Bana boşuna kürek çekiyomuşuz gibi geliyor.SEO ise SEO neyse ne...Herşeyi yaptım.Traş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başlarda bu şekilde olabiliyor. Size tavsiyem bağlantılarınızı konu ile alakalı forumlarda da paylaşmayı deneyebilirsiniz. Tek başına sitenizden çok fazla kazanç olması için google veya diğer arama motorlarında üst sıralarda olmanız gerekmektedir. onun haricinde çevrenizinden geniş olması kazancınızı arttırabilir.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  91. Paylaşım çok güzel detaylı anlatım yapmışsın fakat bir sorunum var.. vergi bilgileri alanında bireysel ya da şirket ikisindede kabul ettiremedim girmediğim şey kalmadı orjinal vergi numarası şubesi girdim yine olmadı fotoğraflar da silinmiş göremiyorum yardımcı olurmusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba düzeltmeyi yaptım. Nasıl devam etmeniz gerekeni paylaştım. Umarım yardımcı olur.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  92. MERHABA SATIŞ ORTALIĞI OLMAK İSTEDİĞİM PROGRAMDA UYGULA DEDİKTEN SONRA YUKARIDA BU YAZIYI VERİYOR NE ANLAMA GELİYOR BU ONAY MAİLİNİMİ BEKEYECEM ANALAMINA GELİYOR
    You do not fulfill the application criteria. Please note that you can no longer apply for an affiliate program in the Classic UI without a validated advertising space. In order to validate your ad space, please switch to the zanox marketplace.

    YanıtlaSil
  93. merhaba ben bugun uye oldum html kodunu dediğiniz sekilde yerlestirdim. raporlara baktığımda ise hic tıklanma gorunmuyor ve raporlarda su uyarı var Ayarlarınız herhangi bir görüntülenebilir veri ile uyuşmadı. - Lütfen ayarlarınızı değiştirin! neden boyle birsey cıktı acaba?

    facebook ve twitter paylasımını nasıl yapabiliyoruz? bunu da öğrenirsem sevinirim,tesekkurler verdiğiniz bilgiler cok yardımcı oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      facebook ve twitter paylasımını AFİŞLER VE LİNKLER kısmında bulabilirsiniz. İzleyeceğiniz yol:
      PROGRAMLAR SEKMESİNE TIKLAYIN:
      KABUL EDİLEN PROGRAMINIZI BULUN VE TIKLAYIN
      AFİŞLER VE LİNKLER BAĞLANTISINA TIKLAYIN.
      MEDYA FİLTERİS EKLE AÇILIR SEKMEDEN HERHANGİ BİR SEKMESİYİ TIKLAYIN
      GÖSTER'TIKLAYIN
      AÇILAN SAYFADA İSTEDĞİNİZ BİR REKLAM İÇİN KOD BAĞLANTISINA TIKLAYIN
      EN AŞAĞI KISIMDA
      HTML-Kodu kısa formu
      (Gideceği Yer - e-postalar için URL) KOPYALAYIN VE GÖNDERİN.

      Önemli olan programınızın paylaşıma izin vermesi paylaşıma izin veriğ vermediğini şartlar kısmında bulabilirsiniz.

      AYARLAR KONUSUNDA İSE BİR KAÇ GÜN BEKLEYEBİLİRSİNİZ.AYRICA PROGRAM BAŞVURULARINIZ KABUL EDİLİP KODLARI YAYINLANMASI GEREKİYOR.

      DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...

      Sil
    2. çok tesekkur ederim:) cok faydalı bir yazı olmus emeğinize sağlık

      Sil
    3. Yorum için bizde teşekkür ederiz.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  94. merhaba zanox ta adrank nedir anlayamadım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adrank olayı zanox'ta sizin reklamlarınızdan para kazandırma kazanma durumunuz ile ilgili sıralama puanınızı belirler sizin reklamlarınız üzerinden yapılan her satış bu değeri yükseltir.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle....

      Sil
    2. çok teşekkür ederim...

      Sil
  95. Merhaba..ben uluslararasi KDV numarası kismina ne yazacagim? Üye olamiyorum yoksa..yardim lütfen ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kısma geldi iseniz üye olmuşsunuzdur, tekrar üye girişi yapıp panel kısmından eksik bilgileri girebilirsiniz. İstenilen bilgiler tc kimlik no vermeniz yeterli,7- Burada verilecek bilgileriniz mutlaka doğru olmalıdır. Yoksa ödeme alamazsınız. İban Numarasını vermenizde bir sakınca yoktur. Kendinize bir havale ya da eft yaptıracak gibi düşünün. Özel bilgi değildir. Özel bilgi anne kızlık soyadı, şifre, kullanıcı kodu, müşteri numarası gibi bilgiler verilmemelidir. Zanox bu bilgileri zaten sizden hiçbir şekilde istemez.

      Sil
    2. Tam cevabı paylaşıyorum:
      Vergi bilgilerini girdiğimiz kısımda Uluslararası KDV Numarası diye bir ibare vardır. bu ne demektir? Bireysel kullanıcılar buraya ne yazmalıdır?
      Cevap : zanox platformu başta Avrupa olmak üzere tüm dünyada kullanıldığı için bu şekilde bir ibare tercih edilmiştir. Eğer şirketiniz varsa üst kısımdan "şirket" seçip Uluslararası KDV Numarası kısmına normal vergi numaranızı ve altına da vergi daireni
      Eğer şirketiniz yoksa, bu durumda yukarı kısımdan "Bireysel" tercih edip Uluslararası KDV Numarası kısmına TC Kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir.
      Bu bilgiler ödeme esnasında kullanılacağı için mutlaka doğru girdiğinizden emin olunuz.

      Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

      Sil
  96. Merhaba.Zanoxa üye oldum.firmalardan olumlu cevaplar aldım.fakat zanox yetkilileri bana bir url kodu verdiler.Şöyle...

    (Hızlı bir başlangıç için tek yapmanız gereken bu kodu "http://..sitemin ismi" reklam alanınıza kopyalamaktır. Kod ise şöyle başlıyor..(URL = http://ad.zanox.com/ppc/?887458783748753 )

    Ben zanoxtan verilen bu kodu tam olarak nereye ve nasıl kopyalayacağımı bilemedim :( yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..tşk ederim kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  97. Sitem yok ama aktif kullandığım Twitter hesabı var ordan nasıl kazanabiliriz bu site aracılığıyla? Başta yazdınız içerikte bahsetmemişsiniz hiç

    YanıtlaSil
  98. Merhaba Zanox türkiye de faaliyetlerini sürdürmemekktedir bu yüzden türkiyeden Program yoktur ama derseniz ki ben yabancı takipçiler ile satış yapacağım o zaman ayrı bir üyelik yaparsınız Tweeter konusu é posta bağlantısı olan adresleri paylaşın oluyordu yukarıda yazılanlarda var ama artık pek işinize yarar mı bilmem

    YanıtlaSil
  99. Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
    Bayan Elena

    YanıtlaSil
  100. Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
    Bayan Elena

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.