Header Ads


Muammer Kaddafi Öldürüldü,Bir Devir Daha Kapandı

Muammer Kaddafi
Dediler ki bu adam deli, dediler ki bu adam zorba,terorist başı, düşmanın ta kendisi, 

Tam tamına 42 yıl bir ülkeyi böyle bir kişiliği olan biri tarafından yönetiliyor, Halka bak be bizde deriz ki bizim toplumdan daha koyun ve korkak toplum yoktur diye baksanıza varmış adamlar 42 yıl boyunca bir deli  bir ne idüğü belirsiz kişi tarafından yönetilmiş,sonra da halk yeter demiş ve al aşağı etmişler bu zatı.
Düşünün öyle bir toplum var ki karşınız da sizin deli,manyak,baskıcı,katliamcı olarak bildiğiniz bir zatı 42 yıl boyunca sahipleniyor veya başkalarına göre sahiplenmek zorunda kalıyor, bu nasıl bir korkudur ki böyle bir şahsa sahipleniyor ve başka ülkeler devreye girmese daha da sahipleneceklerdi. Buradan çıkan sonuç sanırım korkan toplumlar her türlü yönetime layıklar.

Hadi bakalım yeni Libya gelen gideni aratmaz umarım,Özgürlük için çektiğin ve çektirdiğin acılar umarım boşa gitmez,Toplumunu mutlu ve mesut kılman dileğiyle.


Muammer Kaddafi tiplemeleri
Muammer Kaddafi öldürülüş anı

Muammer Kaddafi yakalanış anı

Muammer Kaddafi son bakışlar

Muammer Kaddafi 42 yıllık yolun sonu doğduğu şehir Sirte

Muammer Kaddafi yakalandığı idda edilen Kanalizasyon borusu



1 yorum:

  1. Dün akşam bir video seyrettim “ Pkk nın Askerlere kurduğu mayınlı tuzağını çekmişler. Olayı birebir yaşatırmak için mi yoksa bununla gurur duydukları içinmi bilmem ama insan ölümünü
    Tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyordu… kanım dondu tiksindim insan olduğumdan…

    Bu gün sabah başka bir video seyrettim ölen Pkk lıların kadavra görünütülerini göstererek kendince intikam aldıklarını zanneden başka bir grubun videosu hiç kimsenin görmemesi gereken şeyler… korkunç şeyler …

    Sabah Kaddafinin ölümüyle ilgili görüntüler sadece internet ortamında değil Tv’de de herkeze açık açık gösteriliyordu. Tiksinmeye devam ettim ….

    Dünya nereye gidiyor yada insanlar kimin ekseninde örgütleniyor bilmiyorum
    Tek bildiğim Batı emperyalistlerinin ve sermaye güçlerinin karının daha da artması için mevcut platformda daha fazla
    yer edinme kaygısı…
    Ölümlerin artması ve İnsanlığın küçülmesi bu yönde de devam edeceğe benziyor.

    Öte yandan ölenlerin bir çoğu alt sınıfa mensup insanların çocukları olması da içimi yakıyor!
    Söz gelimi: Aşiret Ağa Şıh yada Fabrikatör Bürokrat Politikacı çocukları bırakın ölmeyi tüm bunlar yaşanırken ya eğlencelerinde yada yeni kurdukları kar getiren şirketlerinde mutlu mesut yaşıyorlar.


    Bu gün ve yarın için söylenmesi gereken en önemli sözler “Yurt da Barış Dünya da Barış” “Kahrolsun emperyalizm” “Yaşasın Halkarın kardeşliği” olmalı….
    Yoksa insanlık ………..

    YanıtlaSil

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.