Header Ads


Müsteri hizmetlerine bağlanma sorunları ve Çözümleri



Merhabalar, Müşteri hizmetleri bizlere yardımcı olmak için kurulmuş birimlerdir ama malesef bizler onlara bir türlü ulaşamadığımızdan dolayı ortada yardımcı olacak birileride haliyle olmuyor,gel gelelim biz bunlara nasıl ulaşacağız...hangi taklaları atacağız,hangi yöntemleri kullanacağız ve icat edeceğiz buyrun hepsi burada...

Avea bu konuda beni çok sıkıntıya düşürmüştür ve hala da düşürmektedir 500 avea müşteri hizmetlerini aradıktan sonra yapacağınız işlem
çok önemli değil seçin birini ve peşpeşe 0 tuşuna basın oluyor.

Finansbank 4440900 aradığınız zaman işlemlerinizi müşteri hizmetleri ile yapma hayaline girmeyin çünkü bir tek Club Finans müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz zaten işin kolay kısmı da bu club finans bilgisi almak istiyorum tuşuna tıklayın ondan sonra derdiniz anlatın hemen gereken birime yönlendiriyorlar oradan rahat rahat işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Diğer müşteri hizmetleri ile yaşadığım sıkıntıları ve çözümleri sizlerle yeri geldikçe paylaşacağım,
ama ben paylaşana kadar siz şu yöntemi deneyin derim.Ortak nokta onlara ulaşmak istiyorsanız mutlaka başta bir kampanya ile ilgili basmanız gereken tuş vardır ona basın bir şekilde sizi mutlu sona ulaştırır.
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.