Header Ads


ARC8 VE OYUNLARI HAKKINDA BİLGİLER.ARTIK KAZANMAK İÇİN OYUN OYNAMA ZAMANI

ARC8 OYUN İNCELEMESİ: ARTIK KAZANMAK İÇİN OYUN OYNAMA ZAMANI

ARC8 indir 
Yaklaşık iki yıldır kripto dünyasında yer alıyorum. Bu süreç içerisinde çeşitli kripto oyun platformlarını denedim. Birçoğu ya çok az ödeme vermesinden kaynaklı ya da oyunları beğenmediğimden dolayı oynamayı bıraktım. Son birkaç aydır ise ARC8 oyununa fena dadandım. Onlarında sloganı olanı "Gerçek ödüller karşılığında oyunlar oynamak varken neden eğlencesine oynayasın?" benimde sürekli vurguladığım bir durum olsa da ilk zamanlar da çok cezbetmedi çünkü Eylül 2021 yılında çıktığında ki fırsatı kaçırmıştım. İlk çıktığında Pi, BEE gibi cep telefonundan kripto madenciliği yapabiliyordunuz. Sonrasında ise oyunlar içinde turnuvalara katılarak ve günlük görevleri tamamlayarak GMEE'ler kazanabiliyordunuz. Adam akıllı kazanabilmek için ise çok hızlı olmanız gerekiyordu. Turnuvalarda  GMEE'ler ve birebir karşılaşmalarda ise alıştırma yapabilmeniz için elmas ödüller kazanılıyordu. GMEE'ler maalesef çok kazanma şansınız yoktu. Ancak ARC8 video oyun platformunda farklı oyunlar olması ve reklam olmaması boş vakitlerimi eğlenceli bir hale getirdi. 

    Özellikle referanslarımla da birebir karşılaşmaya başlayınca daha keyifli bir hal aldı en son gate.io borsasında da listelenince Onlarında sloganı olanı "Gerçek ödüller karşılığında oyunlar oynamak varken neden eğlencesine oynayasın?" daha gerçekçi oldu. Arc8 GMEE jetonu ve kredileri GMEE, Arc8 platformunun yerel belirtecidir. Mini oyunların piyasaya sürülmesinden bu yana jeton, fiyatta oldukça sağlıklı bir değer kazandı. Arc8 GMEE, Arc8'in oyna-kazan ekosisteminde merkezi bir aşamaya geçti. Diğer oyuncularla doğrudan maçlara katılabilmek için kullanıcıların GMEE'de bir ücret ödemesi gerekiyor. Şu anda, ödül miktarındaki ilgili değişikliklerle birlikte üç farklı ücret katmanı bulunmaktadır. İlk aşama, doğrudan bir maç için 0.10 GMEE ücreti gerektirir ve kazanırsa oyuncuya 0.18 GMEE ödülü verir. İkinci aşama, ödenmesi için 1 GMEE ücreti gerektirir, ancak ödül 1.80 GMEE'ye yükselir. Son ve en pahalı katman, 2,50 GMEE yatırımı gerektirir, ancak oyuncu kazanırsa 4,50 GMEE ödüllendirir.   GMEE dışında, Arc8 platformu kredi adı verilen ikinci bir para birimi kullanır. Krediler, günlük görevleri tamamlamak için ödüllendirilir ve oyuncuların antrenman maçlarına ve turnuvalara katılmalarına izin verir. Daha da önemlisi, turnuvaların giriş için bir kredi ücreti vardır, ancak GMEE belirteçlerinde en üst sıralardaki katılımcıları ödüllendirir. ARC8 den  gate.io ya çekim için ilk kazandığım GMEE'leri Polygon cüzdan üzerinden 1 GMEE karşılığında gönderip cüzdanımda da görünce bu yazıyı yazmak sizlerle paylaşmak şart oldu.






Arc8 Video Mobil oyunu kendisini şöyle tanıtıyor:
Mobil e-spor oyunlarının yeni dönemine hoş geldin. Arc8'de kart oyunları, aksiyon oyunları, 3D yarış oyunları, bulmaca oyunları ve çok daha fazlasında yeteneklerini geliştirebilirsin.  GMEE, Arc8 uygulamasındaki turnuvalarda kazanabileceğin kullanılan dijital para birimidir. Günlük görevlere katılarak ödüller kazan ve devasa ödül havuzlarından payını almak için sezonlara katılarak liderlik panosunda yukarılara tırman!  Oyna-kazan mobil hale geliyor Arc8, oyna-kazan alanında nispeten yeni bir fenomendir. Bununla birlikte, platformun diğer oyna-kazan oyunlarına ulaşmaya çalıştığı bir rekabet avantajı var: Tamamen mobil. Akıllı telefonunuzdaki blok zinciri tabanlı oyunlara erişim, oyuncuları cezbeden bir derece kolaylık sağlar.   Arc8, tamamen mobil tabanlı bir platform oluşturan ilk şirketler arasında yer alırken, oyna-kazan hareketindeki büyük isimler de akıllı telefonlara yöneliyor. Tüm blok zinciri ekosistemindeki en büyük oyun olan Alien Worlds, kısa süre önce oyunun tasarımını mobil uyumlu hale getirmek için tamamen yenilediğini duyurdu.   Arc8'in ve oyna-kazan mini oyunlarının başarısı, oyuncuların hareket halindeyken oynamanın rahatlığını sevdiklerinin kanıtıdır.  Okuduğunuz üzere, birçok mücadeleyi içinde barındıran bir uygulama olduğu için Arc8'de eğlence kaçınılmaz. Yeteneklerini keşfetmek, gelişmek, yarışmak ve kazanmak için kullan! Bazı ekstra anahtar özellikler: Reklam yok, kesintisiz deneyimin keyfini çıkartabileceksin! Ödüller kazanabildiğin turnuvalar. Sıralaman ne kadar yüksekse ödülün de o kadar yüksek olur! Gerçek oyunculara karşı yüksek skoru temel alan 1v1 karşılaşmalar. Ücretsiz krediler ya da premium GMEE'ler seni bekliyor. Ayrıca arkadaş ağını geliştirerek ilk yüklemelerinde ödüller alabilirsin! Herkes telefonuna Arc8'i indirmeden davet etmeye başla! Sosyal medya sayfamızdan yeni içerikler, ipuçları ve hediyelerle ilgili güncellemeler yapacağız. Takipte kal: Twitter: @ARC8App Medium: @Gamee 


Arc8 mobil uygulamasında onbir farklı mini oyun olarak mevcut. Ek olarak, herhangi bir zamanda oyuncuların katılabileceği ve rakiplerle oynayabileceğiniz iki ila dört aktif turnuva vardır. Android ve İos da buradan yükleyip oyuna başlayabilirsiniz. Referans bağlantım. ARC8 indir  

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamee.arc8.android.app&hl=tr&gl=US


Arc8 mini oyunlar hakkında

ARC8 indir
ARC8 indir 

 Pirate(Korsan) Solitaire: Ünlü tek oyunculu kart oyunu solitaire'in korsan temalı kartları ile oynuyorsunuz. Kartlar tek tek açılıyor ve klasik solitaire oynuyorsunuz. Bazı püf noktaları öğrendiğiniz de daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Zaman karşı yarış olduğu için bazen çıkmaza girdiğinde erken pes etmek kazanmayı sağlıyor. Ne kadar hızlıysan o kadar çok puan toplayıp rakiplerinizi yenebiliyorsunuz.  

Solitaire Star:   Solitaire Star, Arc8'deki Solitare'nin ikinci çekimidir. Orijinal oyunun klasik kompozisyonundan uzaklaşan bu yorumlamada oyuncular, tahsis edilen sürede 54 kartlık bir tahtayı temizlemek zorundadır. Bir kez daha, bazı durumlarda, karmaşık bir bulmacada sonuna kadar beklemek yerine erken pes etmek ve zaman bonusunu almak daha akıllıca olabilir. 

99 Blocks: Klasik Tetris oyununun bir uyarlamasıdır. 3×3 karelik bir ızgarayı temsil eder ve oyuncuların karenin tüm alanını doldurmak için farklı unsurlara uyması gerekir. Ne kadar dolu kare yaparsanız, puanınız o kadar yüksek olur.   

 Asteroids: Aynı adı taşıyan klasik arcade oyunundan ilham alan başka bir mini oyundur. Oyuncular, çarpışmalardan kaçınırken bir uzay gemisi çalıştırmalı ve asteroitleri yok etmelidir. Ne kadar uzun süre dayanırsanız ve ne kadar çok asteroit yok ederseniz puanınız o kadar iyi olur.  

Globo Run, Arc8'de oyunculara sunulan ilk oyunlardan biriydi. Temple Run ve Subway Surfers gibi popüler akıllı telefon oyunlarından sonra gelir. Oyuncular, daha fazla puan kazanmak için öğeleri toplarken, zorluklar ve engellerden oluşan bir labirentte bir topu gezinmelidir.  

Hexonix, oyuncuların puan kazanmak için figür satırlarını birleştirmesi gereken 99 Blok'un biraz değiştirilmiş bir versiyonudur. Altıgen bir tahta üzerinde yer alan bu oyun, oyuncuların uzamsal ve mantıksal düşünmelerine meydan okumayı amaçlamaktadır.      

ARC8 indir 

Marble Dash, Globo Run'a çok benzeyen bir oynanışa sahip. Bununla birlikte, tasarım açısından, oyun çok daha karanlık bir temayı benimsiyor ve rotanızda yüksek bir skor elde etmek için yolunuza çıkan çok sayıda atlama ve düşen engellerle biraz zorluyor.   

Pixel Dungeon, Kripto madenciliği aşamasında oyunculara sunulan tek oyundu. Aynı zamanda Arc8'deki en zorlu mini oyunlar arasındadır. Pixel Dungeon, Globo Run ile hemen hemen aynı fikre sahiptir, ancak oyuncuların yuvarlanan bir top yerine bir küp ile daha karmaşık bir labirentte gezinmesi gerekir. Küpün şekli genellikle hareketlerin yapılmasını zorlaştırır.   

 Wizard's 21, Blackjack'e yaratıcı bir yaklaşımdır, çünkü oyuncular toplam 21'e ulaşmak için kartları birleştirmek zorundadır. Kullanılabilir dört yuva vardır ve oyuncuların her yuvadaki toplam 21 sınırını aşmamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerekir. Arc8'deki tüm oyunlarda olduğu gibi, farkında olmanız gereken bir zaman sınırı vardır.  

Samuray Hold'em Tüm zamanların klasik Hold'em pokeri var ancak  Arc8 işleri daha ilginç hale getirmek için Samurai Hold'em, oyuncularının aynı anda dört elle oynamasına izin verir. Akıllıca seçim yapın ve elinizden daha fazla puan kazanmak için kartlarınızı mümkün olan en iyi şekilde birleştirin.    

Tube Runner:  Pixel Dungeon, Globo Run ile hemen hemen aynı fikre sahiptir, ancak oyuncuların yuvarlanan bir top yerine bir uzay mekiği ile solucan deliğinde mücadele ediyorsunuz.

Referans bağlantım. ARC8 indir  https://arc8.gamee.com/invite/SerkanDoldur

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamee.arc8.android.app&hl=tr&gl=US


Yasal sorumluluk gereği bu uyarıyı da yapmamız gerekiyor. Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel olarak oynadığım ve beğendiğim bir oyunu paylaşmaktan öte bir amacım yoktur. Araştırmalarınızı yaparak sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz her ortamda sizi tehlikelerden korumak için alabileceğiniz en büyük önlemlerden biridir. Bütün hayatımızda olduğu gibi sanal ortam olan internette ancak araştırmalarınızı düzgün yaparak güvende olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.