Header Ads


KENDİ KOYDUKLARI KURALLARI HİÇE SAYANLAR

İsrail ve yaptıkları ile ilgili bu yazıyı Nisan ayında yazmıştım ve aradan geçen yedi ayda değişin hiçbirşey olmadığı açık bir şekilde ortada malesef.
Kendi koydukları kuralları hiçe sayanlar, toplumları ele geçirmek isteyenler, hep aynılar...
Suriye'de demokrasiden bahsedenler İsrail'de ki bırakın anti demokratik davranışları, kuralları, tutumları daha beteri insanlık dışı davranışları görmezden geliyor. Bizde ise din kardeşi olarak nitelendirilen Filistin halkına göstermelik destekler veriyorlar.
Davos'ta düzenlenen Dünya ekonomik formunun basın toplantısı açık oturumunda İsrail başbakanına one minutes diyen ülkemizin başbakanı bunu sanki Davos'ta düzenlenen Dünya ekonomik formunun tam içinde yapmış gibi anlatılarak Davos Fatihi ilan edildi. İsrail'e takındığı tutumdan dolayı ama sadece ve sadece bir açık oturum da söylemekten öteye gitmemiştir ve bu bile onun oylarını arttırması için yeterli olmuştur. Filistin için ise fakirin ekmeği umut bile olamamıştır kırıntısından başka...

İsrailli bir çok yahudi'ye göre Hamas'ı Avrupa devletlerinin desteklediği söyleniyor ve düşünülüyor halbu ki Avrupalı devletler Hamas'ı destekliyor olsalardı, İsraile demokrasiyi getirmeleri için Amerika ve İngiltere'nin Müdahale etmesini isterlerdi.

İsrail bu dünya da eşitliğin ve insan haklarının önünde en büyük engeldir. Orantısız gücün simgesi, haksızın haklılığı, adeletsizliğin bayrağı, yobazlığın ise baş dostudur. 

Ey demokrasi(eşitlik) ve insan hakları çığırtkanları ey Suriye'de ki Essad düşmanı görünüp aslen paranın ve gücün mahkumları, neden durduramıyorsun İsrail'de olan bu demokrasi ve insanlık dışı olayları ve neden Irak'a Afganistan'a,Suriye'ye götürdüğün sözde demokrasiyi götürmüyorsun İsrail'e...

Benim bilmediğim neyi biliyorsunuz da bu kadar sessizsiniz, çıkarınıza dokunmayanlara karşı...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.