Header Ads


SURİYE OLAYLARI VE TÜRKİYE OLAYLARI "BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ANNE"

 
Siz kimi kandırıyorsunuz? Hangi amaca hizmet ediyorsunuz? Allah'a inandığınızı söyleyip, Allah ile kandırmanın en büyük günah olduğunu bildiğiniz halde siz neye güveniyorsunuz? Kimden alıyorsunuz bu cesareti ? Bugüne kadar Türkiye'nin aleyhinde yapılan Suriye karalamalarına karşı atakta mı bulunuyorsunuz? 

 Kısasa kısas mı? Bugün Humus'ta olanlar sizi çok mu mutlu ediyor da onun için mi felaket tellalığı yapmaktan bu kadar zevk alıyorsunuz? İnsanları kışkırtmak bu kadar mı sizi zengin ediyor da bu dünyanın nimetlerini inandık dediğiniz Allah'ın nimetlerinin yerine koyuyorsunuz? Siz bu kadar gafil misiniz de bir bebeği kanlar içinde göstermek zorunda hissediyorsunuz?

Madem onları bu kadar düşünüyorsunuz o zaman ispatlayın güzel ülkemin topraklarını bombalamayı kesin, bu kadar demokratikseniz düşünmeyi suç olmaktan çıkarın,toprak ağalarını meclise sokmayın,aşiret ağalarına pirim vermeyin,beslemeyin ve desteklemeyin onları üç oy beş oy fazla oy uğruna karartmayın insanların geleceğini,sonra da onlar daha iyi beslensin diye bombalamayın Cudi'yi, Munzur'u, Amonos'ları bombalamayın binlerce yıldır kardeşçe yaşamış şehirleri, kasabaları, köyleri yıkmayın insanların yılların verip yaptığı yuvaları dakikalar içinde yıkmayın. Ne kadar kazancınız varsa kayıplardan saymayın ve vazgeçin, durdurun bu kanla gelen kazanç saydıklarınızı.

Bugün Kanal 7'de haberleri tesadüfen denk gelip Suriye olaylarını anlatış ve yayınlayış şekillerinden içime düşen ve insanlığımı hedef alan bombaların bıraktığı duygusal hasarları  savunma sistemimin yalancı haberlere püsküren güdümlü sözcüklerimdir. Bu tarz haberler sadece o kanal da değil malesef devletimizin resmi kanalından da aynı şekilde yayınlanması ayrı bir akla zarar saldırılardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Suriye bizimle ilgili haberler yaptığında doğu ve güneydoğu bölgemizde olan olayları abartarak nasıl yayınladıysalar, ülkemizde ki memur hareketlerini, işçi grevlerini ve diğer demokratik hak ve talepler için yapılan yürüyüş ve gösterlerde çıkan olayları Türkiye yönetimi halkına eziyet ediyor nidası ile bas bas bağırarak kendi kanalarında ve yazılı basınında büyük bir mutlulukla yayınlıyorlar ve şimdi kendi başlarında da bela olarak bulunan özgür ile başlayan aynı bizde ki gibi özgür ile başlayan başka bir baş belasının destekçileri olmaktan da gurur duyuyorlardı. Aynı şu an bizim gurur duyduğumuz gibi...



Kendi ülkemizde bu kadar eksiklik varken duyun sesimi ve yazdıklarımı... 
Bu yapılanların iyi bir amacı olmalı...
 07.04.2012
Düşünce Özgürlüğü Kaldırmak Lazım 
Düşünmek ve Paylaşmak Dileğiyle...

Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.