Header Ads


ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMU VE HAYIRCILAR

NELER OLUYOR BU ÜLKEDE BİR DE BU MİLLET HAYIR DESE
#vapurdahayır

Orantısız zeka uyguluyorlar arkadaş, bu üniversitelilerin başka bir işi yok mu? Bu seferde belediyenin hem de Adalet ve Kalkınma Partisinin belediyesine ait işletmenin vapurunda Kadıköy Beşiktaş vapurunda başkanlık için yapılacak olan referandumda Başkanlığa HAYIR kampanyası başlatmışlar. 


ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR DİYEN GENÇLİK BEŞİKTAŞ-KADIKÖY VAPURUNDA


Neler oluyor bu hayatta şarkısını çevirmişler 
Biri geliyor, 
Evet de diyor 
HAYIR'dır inşallah, 
Neler oluyor bu ülkede 
Birde bu millet HAYIR dese dese, 
yaşanılır bir ülke için 
haydi sende Tayyib'e dur de.

Vapurda şarkı ile anayasa değişikliğine HAYIR


Oldu paşam bizim güvenlik birimlerimiz boşa mı durur bu ülkede özgürlük var hemşerim sen öyle Tayyib'e dur diyemezsin onun özgürlüğünü engelleyemezsin ona hakaret edemezsin bu yüzden vapur güvenliği duruma el atarak sizi Terörle, hırsızla, katille mücadele eden şanlı Türk Polisimize bildiriyorlar siz kimsenin özgürlüğüne dur diyemezsiniz. Polisimiz sizi asıl durduracak memleketimizde bütün suçlularla onlar tek tek savaşacaktır.



Velhasıl bahane hazır efendim toplumu rahatsız edici davranıştan bile şikayet edilebilirsiniz. Bahane hazır sizin orantısız zeka gücünüz var ise bizim de yasaklarımız var. Vapurda içinde Tayyip ve dur Tayyib'e Hayır geçen şarkılar söyleyemezsiniz. Söyleyin Tayyib'e Evet, Tayyibe Özgürlük bakın bakalım bizde sizinle söylemiyor muyuz? Niye polisi işin içine katalım aşk olsun çocuklar size.

Peki ya size ne demeli bu güzelim hizmeti kullanan halkımız siz neden polisimizi engelliyorsunuz onların işini yapmasına izin vermeyim bu özgürlük düşmanlarını savunuyorsunuz. Bugün Tayyib'e dur diyenler yarın size neler yapmaz ki ama kusura bakmayı sizin bu yaptığınız nankörlük hem Vapuru kullan hem de özgürlüğe karşı olanları savun inanın çok üzülüyoruz.

Bu kısıma inandıysanız birde doğrusunu nerdenduydunuz kısmı ismi için aşağıda haberin geçtiği görüntüleri izleyebilirsiniz. Video 3 dakika sürüyor insanların ne konuştuğu nasıl konuştuğu her şeyi ile orada böyle bir durumda siz olsanız Polise mi haber verirdiniz yoksa demokrasi de bunlar olacak tabii ki deyip siz daha yaratıcı bir sosyal hareket mi yapardınız? 



Eğer bir toplumun şarkılarını, filmlerini en önemlisi farklı düşünen ve bu düşündüklerini zarar vermeden ifade eden gençlerini susturmaya çalışırsanız gün gelir sizlere sadece pişmanlığınızdan kaynaklı suskunluk kalır ama biz kandırılmışız diyen yerden kaldırmadığınız yüzünüzle.




Hiç yorum yok

YORUM BIRAKMAK DÜŞÜNMEK VE PAYLAŞMAK İLE İÇ İÇEDİR. LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ PAYLAŞIN. YORUMLARINIZLA DAHA ÇOK PAYLAŞILALIM.

www.nerdenduydun.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.